11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCasa, oglinda personalitatii

Casa, oglinda personalitatii

Ambientul poate influenta modul in care ne simtim. Daca in jurul nostru este haos, cu siguranta vom fi deprimati si nu vom avea chef de nimic. Pentru a ne simti in forma trebuie sa ne cream acasa o atmosfera destinsa, neincarcata de energii negative.


Lucrurile depozitate peste tot ne tulbura linistea pe care ar trebui s-o avem acasa. Site-ul ele.ro ne sfatuieste cum putem sa avem o locuinta primitoare si plina de viata. Nu trebuie sa uitati ca o casa organizata reprezinta modul perfect de relaxare si de recuperare dupa o zi stresanta, in timp ce o casa haotica nu este chiar cel mai confortabil loc in care sa traim.


Chiar daca apartamentul dumneavoastra este deja curat si ordonat, trucurile de mai jos va pot ajuta sa va imbunatatiti organizarea. Daca aveti casa plina de lucruri pe care nu aveti unde sa le depozitati, gânditi-va sa le aruncati sau sa le dati cuiva.


Trebuie stiut ca mobilele in plus, accesoriile sunt doar lucruri care ocupa spatiu. Lucrurile in exces din jurul dumneavoastra va rapesc confortul pe care casa ar trebui sa-l aiba.


Cutiile ornamentale, dublu rol


Primul pas in amenajarea interiorului ar fi sa faceti rost de cutii pentru a va depozita bunurile. Poate ca aveti destule lucruri pe care nu vreti sa le aruncati, dar in acelasi timp nu vreti sa va manânce din spatiu. Alegeti o cutie sau doua si umpleti-le. Apoi pastrati aceste cutii pe rafturi sau in dulapuri. Astfel nu va veti mai simti coplesit de atâta dezordine si veti ajunge cu usurinta la lucrurile dumneavoastra. Aceste cutii pot fi viu colorate si le puteti aseza si in camera copiilor. In ele puteti depozita jucariile celor mici, cartile si alte lucruri. Puteti chiar investi in câteva rafturi in camera copiilor sau chiar in restul casei acolo unde este nevoie.


Mai putin mobilier, mai mult spatiu


Incercati sa improspatati fiecare camera unde aveti depozitate bunurile dumneavoastra de pret. Cu cât aveti mai multe lucruri pentru a fi privite, cu atât mai putina atentie va primi fiecare in parte. Nu asezati mai mult de trei lucruri pe o masa. Mai bine expuneti-le prin rotatie. Astfel camera va avea un aer proaspat de fiecare data când schimbati piesele expuse.


Bunurile de pret le puteti expune in câte o cutie de sticla astfel incât sa nu se umple de praf. Daca inca nu ati cumparat toata mobila pentru casa dumneavoastra si vreti sa achizitionati mobila noua, gânditi-va sa cumparati mai bine câteva piese mai mari, decât o colectie de piese mai mici. Asta va da o senzatie de spatiu in casa dumneavoastra. Orice efort nu este prea mare daca rezultatul este cel scontat, iar casa dumneavoastra va reprezinta personalitatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS