12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinModa, in pas cu febra reducerilor de sezon

Moda, in pas cu febra reducerilor de sezon

Saptamâna in curs a debutat cu deschiderea oficiala a sezonului de reduceri. Mai toate magazinele si-au impânzit vitrinele cu reduceri de preturi, dar ideal ar fi sa alegeti produse in concordanta cu noile tendinte vestimentare.


Creatorii de moda si-au pregatit deja noile colectii pentru primavara 2007, motiv suficient de intemeiat pentru magazinele care se respecta de a trece la perioada de solduri, pentru a face loc pe rafturi noilor produse. Chiar daca magazinele va imbie cu reduceri de peste 50% la produse vestimentare din cele mai diverse, nu ar trebui sa uitati ca de preturi mici nu beneficiaza decât hainele care au ramas nevândute in acest sezon, adica riscati sa achizitionati articole cu croieli desuete.


Pe umerase pot aparea si produse care au ramas din sezoanele trecute. Important este ca atunci când vreti sa profitati de reduceri sa achizitionati produse pe care sa le purtati mai mult de trei ori. Este binecunoscut faptul ca, prinse in mrejele reducerilor, femeile au tendinta de a cumpara mai mult decât au nevoie, tocmai de aceea este indicat ca mai intâi sa inspectati oferta mai multor magazine, sa probati cât mai multe haine si abia apoi sa alegeti vreun obiect vestimentar.


De asemenea, hainele pe care le cumparati trebuie sa se potriveasca tipului dumneavoastra de silueta. Indiferent cât de mic este pretul fustei care va face cu ochiul din magazin, daca stiti ca nu este un model care sa va avantajeze mai bine nu o cumparati.


De evitat ar fi si produsele emblematice pentru tendintele din sezonul care se incheie, pentru ca acestea cu greu vor mai putea fi purtate anul viitor.


Nu uitati de accesorii!


Daca tot este vremea reducerilor, ideal ar fi sa va uitati si la calitatea produselor pe care le achizitionati, astfel, chiar daca pretul vi se pare piperat si dupa reduceri, nu uitati ca produsele de calitate vor fi intotdeauna la moda. Tinutele elegante reprezinta intotdeauna o investitie buna, mai ales ca si pentru sezonul viitor creatorii de moda mizeaza pe lux si opulenta. Pantaloni trei sferturi, rochite scurte, fuste cambrate, acestea sunt doar câteva dintre produsele vestimentare care ar trebui achizitionate daca le gasiti la preturi mici.


Si daca tot ati plecat la cumparaturi, nu ezitati sa va imbunatatiti si colectia de accesorii. Indiferent de tendintele dictate de creatorii de moda, accesoriilor sunt cele care dau o nota de individualitate tinutei dumneavoastra. O curea de piele, o esarfa de matase sau o geanta eleganta cu siguranta vor putea fi purtate si anul viitor.


In afara de imbracaminte, si incaltamintea ramasa pe stoc beneficiaza de preturi reduse. Daca mai aveti norocul sa gasiti balerini, atunci nu ezitati sa-i achizitionati intrucât acestia ramân in voga si in aceasta primavara. Nici o pereche de cizme elegante nu ar fi o investitie gresita, mai ales ca le veti putea asorta cu pantaloni trei sferturi sau o fusta chiar si când afara este destul de cald.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS