3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinEleganta si prost gust la Globul de aur

Eleganta si prost gust la Globul de aur

In cadrul ceremoniei fastuoase de la Globul de aur sobrietatea si eleganta s-au combinat cu kitsch-ul. Alb si negru au fost culorile dominante ale serii.


Unul dintre cele mai admirate cupluri ale serii a fost perechea de aur a Hollywoodului, Brad Pitt si Angelina Jolie. Pitt, nominalizat la categoria cel mai bun actor in rol secundar pentru pelicula „Babel“, s-a prezentat intr-un smoching clasic, in timp ce partenera sa de viata a optat pentru o rochie vaporoasa de culoare gri, semnata St. John Knits. Tot printre cele mai bine imbracate s-a numarat si Kate Winslet, nominalizata la categoria cea mai buna actrita intr-un rol secundar, care a optat pentru o rochie alba, semnata Azzarro, combinata cu bijuterii Chopard. Pentru culoarea neagra a optat si Penelope Cruz, care a ales o rochie Chanel, creata de bunul ei prieten Karl Lagerfeld.


Una dintre cele mai elegante prezente ale serii a fost diva sud-americana Jennifer Lopez, care a imbracat o superba rochie neagra, semnata Marchesa, perfect combinata cu o coafura in stilul anilor ’60. Alta remarcata a serii a fost si Drew Barrymore, care a purtat o rochie inspirata parca de Grecia antica, creata de John Galliano pentru Christian Dior. Multipremiata Hilary Swank a optat pentru o rochie clasica neagra, care a stârnit admiratia celor prezenti. Vedeta din serialul „Neveste disperate“, Eva Longoria, nu si-a dezamagit nici de data aceasta fanii, ea alegând o eleganta rochie mov, creata de Ungaro.


Nereusite pe covorul rosu


Una dintre cele mai nereusite aparitii ale serii a fost Cameron Diaz, care, in ciuda siluetei sale suple, nu si-a ales o toaleta care sa o avantajeze, optând pentru o rochie Valentino cu prea multe volane. O dezamagire asemanatoare a produs aparitia frumoasei soliste Beyonce, care a venit intr-o rochie aurie creata de Elie Saab, mult prea sexy si tipatoare. Nicolette Sheridan nu s-a lasat mai prejos si a ales o rochie retro, mult prea strâmta si mult prea complicata.


La fel de neinspirata a fost si optiunea Patriciei Arquette, care a purtat o rochie mulata in partea de sus, deosebit de neavantajoasa pentru silueta sa. Vedeta din „Ghost Whisperer“, Jennifer Love Hewitt, a ales in mod cu totul neinspirat o rochie aurie uriasa, care alaturi de coafura sa vâlvoi a fost total nepotrivita cu silueta sa miniona. O aparitie pe cât de penibila, pe atât de amuzanta a fost cea a lui Rinko Kikuchi, din pelicula „Babel“, care s-a prezentat la ceremonie „impopotonata“ intocmai ca o vata pe bat.


Marii câstigatori ai serii


Zeci de vedete, in tinute care de care mai elegante si stralucitoare, s-au prezentat la cea de-a 64-a editie a Galei decernarii Premiilor Globul de aur 2007, desfasurata la Beverly Hilton Hotel.


Marele câstigator al serii a fost filmul „Dreamgirls“ de Bill Condon, premiat la trei categorii: cel mai bun film-comedie/muzical, cea mai buna actrita in rol secundar pentru Jennifer Hudson si cel mai bun actor in rol secundar – Eddie Murphy. Unul dintre favoritii serii, filmul biografic despre viata reginei Elizabeta a II-a a Marii Britanii, „The Queen“, de Stephen Fears, a câstigat doar doua premii: pentru cel mai bun scenariu (Peter Morgan) si pentru cea mai buna actrita de drama (Helen Mirren). Marea surpriza a serii a constituit-o desemnarea peliculei „Babel“ a lui Alejandro Gonzalez Inarritu ca fiind cel mai bun film-drama. La categoria cel mai bun film intr-o limba straina, trofeul i-a revenit peliculei „Letters from Iwo Jima“ regizata de Clint Eastwood. Cel mai bun actor de drama a fost desemnat Forest Whitaker, pentru rolul din „The Last King of Scotland“, care l-a invins pe marele favorit, Will Smith, in exceptionalul rol din „In cautarea fericirii“.


„Borat“ – o comedie controversata


La categoria film-comedie/muzical, cel mai bun actor a fost desemnat Sacha Baron Cohen, pentru filmul „Borat: Cultural Learnings of America For Make Benefit Glorious Nation of Kazahstan“, in timp ce premiul pentru cea mai buna actrita a fost câstigat de Meryl Streep, pentru rolul din „Diavolul se imbraca de la Prada“. Pelicula „Cârtita“ a câstigat doar premiul pentru regie, acordat celebrului Martin Scorsese. „Cars“ a fost desemnat cel mai bun film animat, iar „Happy Feet“ a primit trofeul pentru cea mai buna coloana sonora. Premiului special „Cecil B. DeMille“ a fost primit de Warren Beatty, pentru intreaga activitate in cinematografie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS