17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSupravietuitor in sezonul reducerilor

Supravietuitor in sezonul reducerilor

Indiferent ca va aflati la Roma, Paris, Viena, Bucuresti sau Berlin, daca sunteti femei adevarate, „v-ati incalzit deja motoarele“ pentru marele moment: cursa in cautarea chilipirurilor, a preturilor reduse, daca este posibil si cu 90 la suta, pentru un articol vestimentar mult visat.


De luni bune v-ati „ascutit ghearele“ pentru a smulge articolul dorit din mâinile rivalei, ati baut doar suc de morcovi pentru a avea o privire agera si ati citit toate revistele de moda sa vedeti ce se poarta si ce nu. Insa misiunea nu este deloc usoara. In primul rând, trebuie sa respectati trei reguli de aur, care o data incalcate ar putea avea grave repercusiuni asupra vietii dumneavoastra. Mai intâi de toate, nu va obligati partenerul sa va insoteasca in cursa nebuna prin marile magazine. Altfel, riscati ca acesta sa vada fata dumneavoastra mai putin cunoscuta, de femeie primitiva, dispusa la orice pentru a intra in posesia obiectului dorit, si s-ar putea speria. Nu va aventurati in magazinele de lux cu prietenele dumneavoastra. In cazul in care una dintre ele isi doreste acei blugi superbi, redusi cu 90 la suta, va va spune sigur ca nu va avantajeaza si va fac posteriorul mare. In acest sens, trebuie citata Paris Hilton, o adevarata profesionista in cumparaturi si „in aruncat banii pe fereastra“, care in acea „capodopera a literaturii“, intitulata „Marturisirile unei mostenitoare“, garanteaza ca iesirea la cumparaturi este cel mai bun lucru pentru a testa o prietenie. Daca este evident ca blugii vi se potrivesc, iar aceasta zice contrariul, este clar: aveti o prietena falsa si invidioasa. Intotdeauna mergeti singure la cumparaturi. Astfel, nimeni nu va poate spune ca ati cheltuit prea mult si nici sa va convinga de faptul ca inca o geanta de culoare maro ar fi inutila.


Ghid pentru un shopping reusit


In cazul in care doriti sa evitati sa fiti pacalite, verificati cu atentie articolul dorit, ca sa fiti sigura ca reducerea nu este de fapt reducere, ci doar o „smecherie de comerciant“. Sunteti chiar sigure ca puloverul de 50 de euro este acum doar 25 si ca la inceput pretul nu a fost tot de 25 de euro? Diversele abtibilduri cu reduceri de pret nu sunt cea mai buna dovada. Cel mai bine verificati atent eticheta la lumina, s-ar putea sa aveti surprize. Fiti egoiste. In cazul in care ati probat un blazer superb, ultimul la vânzare, insa va temeti ca magazinul de alaturi il are mai ieftin, nu ezitati sa il ascundeti printre niste camasi urâte, la care nu s-ar uita nimeni. Nimeni nu il va gasi acolo si in cazul in care reveniti sa il cumparati stiti unde il gasiti.


Daca din cauza abundentei de etichete cu reduceri va simtiti derutate si nu mai stiti ce sa alegeti, tineti minte doua lucruri: in primul rând nu uitati ca negrul se asorteaza cu orice si este la moda in orice sezon si, in al doilea rând, orice femeie, asa cum bine spune Audrey Hepburn in „Mic dejun la Tiffany“, ar trebui sa aiba o little black dress, altfel spus, clasica rochie neagra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS