24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec


Frumusetea vietii de cuplu consta si in lucruri marunte. Chiar si o banala iesire la cumparaturi sau o curatenie in casa poate consolida mai mult relatia.


Taur


Aveti câstig de cauza intr-o situatie tensionata. Succesul va poate fi asigurat de comunicarea mai buna ca de obicei si de argumentele puternice. In week-end este de preferat sa ramâneti in familie acasa.


Gemeni


Aveti timp suficient sa stati de vorba cu niste prieteni sau colegi pentru a pune tara la cale despre planuri comune destul de costisitoare. Când discutati de la acelasi nivel, lucrurile merg mult mai clar si mai bine.


Rac


O piedica neprevazuta va strica planurile de week-end. Un prieten fals va pune bete in roate si nu mai ajungeti unde v-ati dorit. Trebuie sa fiti atenti sa nu cadeti in capcanele intinse de falsii amici.


Leu


Problemele cele mai dificile pot fi rezolvate prin discutii sincere cu partenerul. Totul poate reveni la normal daca dragostea este puternica, deci fiti alaturi unul de altul la bine si la greu. Astazi se poate demonstra concret unitatea cuplului si forta iubirii.


Fecioara


Daca aceste zile v-ar prinde in miezul unor evenimente importante pentru cariera, ati putea repurta un succes de zile mari: promovare, reusita la examene, faima. Daca nu e vorba despre viata socio-profesionala, succesele se pot resimti si in plan personal.


Balanta


Discutati cu o persoana mai in vârsta care va da câteva sfaturi utile. Posibil sa va deschida ochii asupra directiei pe care trebuie sa mergeti. Ati putea fi subiectiv sau orbit de aspecte amagitoare, pe când cei din afara vad totul la rece.


Scorpion


Desi e week-end, gândul v-a ramas la treburile de la serviciu. Un prieten din anturaj care stie cel mai bine ce este de facut va ajuta sa va desprindeti de aceste probleme si veti avea astfel un week-end linistit.


Sagetator


Poate nici nu mai asteptati o veste atât de buna precum aceea care soseste azi, pentru ca v-ati pierdut orice speranta. Ea vine acum de unde nici nu banuiti si va aduce multa bucurie in suflet. Un esec devine peste noapte reusita. 


Capricorn


Accentul cade azi pe viata personala, traiti evenimente emotionante, care va fac sa fiti agitat. Puteti petrece zile de vis alaturi de persoana fata de care nutriti sentimente de afectiune si acum este momentul ideal pentru o declaratie sincera de dragoste.


Varsator


Piedicile care va apar acum in cale va fac sa renuntati la lupta. Va pierdeti interesul dupa primele amânari sau refuzuri, considerând ca sunt un semn ca nu trebuie sa va consumati energia si timpul intr-o directie fara sanse de reusita.


Pesti


Sunteti gelos pe un prieten care are ceva de celebrat. Considerati ca ati fi putut sarbatori dumneavoastra in locul lui, de aceea nu reusiti sa va bucurati pe deplin de reusita acestuia. Invidia va face mai rigid si mai dificil si nu prea se poate discuta cu dumneavoastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS