17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Scurte stiri

Câine antrenat pentru gasirea telefoanelor mobile


Un câine antrenat special sa detecteze telefoanele mobile folosite ilegal in inchisori isi va incepe „munca“ luna viitoare, informeaza site-ul thesun.co.uk. Murphy este un cocker spaniol care a fost pregatit timp de sapte luni pentru a gasi telefoanele mobile ascunse de detinuti, chiar daca aceste aparate neautorizate sunt invelite in pungi de plastic sau ascunse in pereti. Telefoanele mobile sunt interzise in inchisori pentru ca ar putea fi folosite pentru planuirea evadarilor, pentru livrari de narcotice sau chiar pentru intimidarea martorilor. Murphy este primul câine din lume antrenat pentru aceasta activitate si va incepe sa lucreze la inchisoarea Norwich Jail. Cei care au antrenat cockerul au inceput deja sa mai pregateasca un câine pentru aceeasi activitate.


Calendar sexy pentru vârsta a treia


Un grup de batrâni a lansat un calendar pe cât de provocator, pe atât de ironic, care se doreste a fi o replica la avalansa de calendare cu topmodele si barbati musculosi. Cei sapte pensionari, membri ai asociatiei italiene Filo d’Argento Auser din Empoli, au dorit ca sa faca acest calendar, intitulat sugestiv „E adesso tocca a noi“ (Acum e rândul nostru), ca sa glumeasca pe seama propriei persoane, dar si pentru ca s-au saturat de calendarele in care apar fel de fel de frumuseti ce isi arata nurii sau barbati dornici sa-si afiseze muschii.


Dana Deac este noul director al TVR 1


Dana Deac a fost desemnata câstigatoarea concursului pentru postul de director al Departamentului TVR 1, la care s-au inscris cinci candidati. Dana Deac are 45 de ani si lucreaza in mass-media din 1990. Este licentiata in filosofie la Universitatea Bucuresti si a urmat numeroase cursuri de perfectionare in domeniul jurnalismului in Marea Britanie, Statele Unite, Belgia, Polonia, Grecia. De numele ei sunt legate productii TV de succes, cum ar fi „Prezentul simplu“, „Cafeaua cu sare“, „Cutia neagra“, „60 de minute cu Dana Deac“, „Reporter Tele 7 abc“. A obtinut patru premii APTR si un premiu CRP. Postul de director al postului TVR 1 a fost ocupat anterior de Irina Radu si a ramas vacant pe 16 octombrie 2006.


„Imagine“ – cea mai buna melodie compusa vreodata


Hitul „Imagine“ al lui John Lennon a fost desemnat in urma unui sondaj drept cel mai bun cântec compus vreodata, informeaza site-ul starpulse.com. Sondajul a fost efectuat de revista Performing Songwriter, care a incercat sa afle care sunt cele mai bune 99 de melodii compuse vreodata. Cântecul lui Lennon a devansat melodia „Stardust“, compusa de Hoagy Carmichael, un „imn al pacii“ compus in 1971, dar si hitul „What’s Going On“, compus de Marvin Gaye. John Lennon a fost prezent si pe locul patru al acestui clasament, pe aceasta pozitie situându-se melodia „Yesterday“ a formatiei Beatles, compusa de Lennon in colaborare cu Paul McCartney. Anul 1971 s-a dovedit foarte bun pentru muzica – trei dintre cele mai bune zece melodii compuse vreodata au fost scrise in acel an. Este vorba de „Imagine“, „It’s Too Late“ – compusa de Carole King, si „Behind Blue Eyes“, al formatiei The Who.


Printul Charles are dreptul sa isi dezvirgineze supusele


Printul Charles pare sa se bucure din plin de statutul sau, care, pe lânga faptul ca il scuteste de o gramada de responsabilitati, ii asigura si o viata sexuala implinita. Dupa cum informeaza Krone.at, potrivit unei vechi legi din Marea Britanie, printul ar avea voie sa dezvirgineze fecioarele din Tara Galilor. Din câte se pare, mostenitorul tronului Marii Britanii este din 2005 proprietarul unui teren de 200 de hectare in regiunea Carmarthenshire, teren pe care se afla câteva sate. Potrivit unui paragraf din „Monstersandcritics“ din 1833, proprietarul zonei are voie sa faca sex cu fecioarele logodite din teritoriu, inainte ca acestea sa paseasca la altar. Nu se stie daca printul stia ca are acest drept, dar oricum ar fi, purtatorul de cuvânt de la Buckingham Palace a anuntat ca mostenitorul tronului britanic nu are de gând sa beneficieze de acest privilegiu. Legea are insa si o clauza speciala: pentru 50 de penny, logodnicul virginei isi poate elibera iubita de obligatia de a petrece noaptea cu stapânul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS