10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Sunteti nemultumit din cauza unor probleme a caror rezolvare se dovedeste a fi dificila. Va trebui sa luati masuri prompte, altfel tot week-end-ul va fi ratat. Nu ezitati sa luati in considerare sfaturile pe care le primiti de la apropiati.


Taur


Nu sunteti foarte convins de reusita si daca aveti nelamuriri ar fi bine sa cereti sfatul persoanei iubite: ea stie intotdeauna ce este mai bine pentru dumneavoastra. Spre seara este indicata o iesire in oras.


Gemeni


Nu va incredeti prea mult in sperantele pe care vi le-ati pus in acest week-end. Va petreceti majoritatea timpului pe drumuri pentru a va rezolva problemele de ordin financiar. Partenerul de viata se pregateste de un examen si este datoria dumneavoastra sa-l ajutati.


Rac


Sansele de distractie in acest week-end sunt modeste, dar ajutorul unui prieten v-ar putea imbunatati perspectivele. Atentie la investitii si la cheltuieli, care vor fi cam exagerate. Spre seara un prieten v-ar putea scoate la o mica petrecere.


Leu


Ar trebui sa vizitati un prieten in acest week-end, chiar pentru simplul motiv ca acesta va datoreaza bani. De altfel, nici dumneavoastra nu stati tocmai bine la capitolul finante. Veti constata ca trebuie sa va recalculati lista prioritatilor.


Fecioara


Dinamismul de care dati dovada astazi va ajuta sa terminati treburile in timp record. Duminica veti obtine o suma de bani care va este utila in cumpararea unui accesoriu. Aflati de casatoria unui prieten la care sunteti si dumneavoastra invitat.


Balanta


Sunteti vioi si inzestrat cu un magnetism deosebit, iar cei din jur sunt fermecati de carisma dumneavoastra. Nu prea aveti chef de stat acasa in acest week-end si va gânditi chiar la o excursie la munte. Primiti propuneri interesante de la persoanele de sex opus.


Scorpion


Temerile pe care le aveti referitor la persoana iubita se dovedesc a fi neintemeiate. Un prieten apropiat va roaga sa-l ajutati intr-o problema sentimentala si sunteti bucuros sa constatati ca aveti prieteni.


Sagetator


Sunteti prea timid si din cauza acestui lucru ati putea rata câteva ocazii de distractie in acest week-end. Nici cu persoana iubita lucrurile nu stau tocmai bine pentru ca nu va exprimati cum trebuie sentimentele.


 Capricorn


Posibilitatile de distractie pe care le aveti in acest week-end sunt nelimitate, in special din punct de vedere financiar. Veti primi o aprobare care va alunga grijile facute in ultimul timp. Perioada buna a zilei apare spre seara, când prietenii va fac o surpriza.


Varsator


Va asteapta un week-end greu alaturi de cei dragi. Trebuie sa dati explicatii referitor la deciziile pe care le-ati luat pe propria raspundere. Datorita puterii de convingere pe care o aveti reusiti totusi sa calmati repede spiritele.


Pesti


Va lasati ispitit de tot felul de iluzii si puteti foarte usor sa fiti pacalit. Nu va mai lasati antrenat de idei care nu au suport material sau sanse de concretizare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS