8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Usurinta cu care comunicati va ajuta sa rezolvati divergentele aparute la serviciu. Dupa-amiaza s-ar putea sa aveti o dezamagire pe plan sentimental.


Taur


Puteti fi optimist: vreti sa incepeti o noua afacere si va descurcati cu minimum de cheltuieli. Acceptati sfatul unui prieten, poate chiar al partenerului de viata.


Gemeni


Reusiti sa comunicati foarte bine cu persoanele de sex opus. Astazi aveti un sarm aparte si relationarea pare mult mai simpla decât de obicei. O propunere din partea sefului va pune pe gânduri, nu stiti cum sa o interpretati, dar nu va speriati pentru ca lucrurile se vor aseza de la sine.


Rac


Sunteti apreciat pentru hotarârea si seriozitatea de care dati dovada in relatiile profesionale. Nu trebuie sa convingeti pe nimeni de bunele dumneavoastra intentii, fiti natural si veti avea numai de câstigat.


Leu


Azi aveti succes la studii sau in calatorii. Aveti ocazia sa va largiti orizontul intelectual, veti fi in preajma unor persoane daca nu celebre, cel putin recunoscute pentru calitati deosebite.


Fecioara


Vreti sa va odihniti astazi, insa ceilalti sunt de alta parere. Va trebui sa munciti de zor pâna la terminarea programului, nu incercati sa trisati. Un telefon spre seara va aduce o veste nu tocmai buna, care va deprima.


Balanta


Atentie la ceea ce mâncati si nu abuzati de dulciuri. Ingrijiti-va de dumneavoastra, nu doar de cei dragi. Nu va permiteti momentan o iesire din ritm, asa ca stati drept si impuneti niste reguli gastronomice pe care sa le si respectati.


Scorpion


Partenerul va surprinde in mod placut. Veti organiza o cina romantica pentru a revitaliza relatia. Propunerile dumneavoastra sunt primite cu entuziasm si veti fi incurajat.


Sagetator


Sunteti saritor si acordati tot ajutorul de care au nevoie cei din jur. Nu uitati de cineva, daca vreti sa nu fiti acuzat de discriminare. Va bucurati de o zi buna, sunteti in forma, iar sanatatea este intr-un trend ascendent.


Capricorn


Nervozitatea dumneavoastra nu va avantajeaza in nici un fel. Este normal sa va consumati pe probleme adevarate, dar nu mai puneti la inima tot ceea ce auziti. Curba financiara este in crestere usoara si partenerul pare a fi pe aceeasi lungime de unda.


Varsator


Sperati la ceva mai bun, in loc sa apreciati ce aveti deja. Partenerul se poate simti frustrat, aveti grija ce si cu cine vorbiti.


Pesti


Va lasati ispitit de tot felul de iluzii si puteti foarte usor sa fiti pacalit. Nu va mai lasati antrenat de idei care nu au suport material sau sanse de concretizare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS