10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Sunteti nemultumit de rezultatele activitatii dumneavoastra. Bârfele care va ajung la urechi nu va afecteaza atât de mult pe cât va supara indolenta de care unii colegi se fac vinovati.


Taur


Aveti idei geniale in legatura cu o investitie pe care va doriti sa o faceti. Trebuie sa stiti insa ca graba strica treaba si nu orice promisiune primita azi este demna de luat in seama. Primiti o propunere de parteneriat sau o invitatie in afara localitatii.


Gemeni


Astazi veti avea parte de o zi odihnitoare. Primiti un suport real si ajutor din partea celor din jur. Relatia sentimentala va juca un rol important in deciziile pe care le luati astazi deoarece se simte nevoia acordului si aprobarii. Sunt favorizate relatiile sociale.


Rac


Veti primi incurajari in legatura cu o schimbare de care va cam indoiti. Totusi, trebuie sa dati dovada de prudenta daca trebuie sa semnati acte si sa va asigurati ca avantajele sunt reale. Este posibil sa primiti o veste neplacuta despre o femeie din familie.


Leu


Sunteti mai hotarât ca pâna acum sa va asumati responsabilitati. Situatia dumneavoastra financiara lasa inca de dorit, dar poate ca promisiunile primite astazi sunt din cele mai bune. Este indicat sa incepeti orice proiect de amenajare a spatiului interior.


Fecioara


Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit si, drept urmare, optimismul dumneavoastra va fi in crestere. Totusi, astazi v-ati putea simti putin stingherit din cauza unor lipsuri financiare.


Balanta


Sunteti pe punctul de a rezolva o problema importanta de serviciu, motiv pentru care ati fi in stare sa iertati pe oricine va supara. Aveti posibilitatea de a anticipa unele evenimente care vor avea loc la serviciu si lucrul acesta este pentru dumneavoastra un punct forte.


Scorpion


Daca pâna acum v-ati cramponat in proiecte sau idei invechite, veti fi obligat sa faceti si unele schimbari pe ordinea de zi. Se prevad controverse sau cel putin momente in care ati putea pune la indoiala bunele intentii ale celorlalti.


Sagetator


Nu este bine sa va grabiti in a trage concluzii legate de posibilele câstiguri pe care le asteptati astazi. Este bine sa demarati activitati productive si sa urmati sfaturile primite.


Capricorn


Sunteti cam dezorientat, dar nici nu vreti sa ascultati de sfaturile celor dragi care va vin in ajutor. Din aceasta cauza este posibil sa descoperiti ca unele persoane nu va merita increderea si ca naivitatea nu este tocmai cea mai placuta calitate a dumneavoastra.


Varsator


Inspiratia atinge cote maxime, astfel ca reusita este tot mai aproape de dumneavoastra. Accentul cade pe actiuni oficiale, cum ar fi relatiile cu autoritatile sau bancile. Nu este exclus sa obtineti oficializarea unui act important.


Pesti


Tot ceea ce intreprindeti astazi poarta amprenta stagnarii sau cel putin rezultatele vor aparea cu oarecare dificultate. Ati putea elabora proiecte indraznete cu ajutorul sfaturilor primite din partea unor persoane de incredere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS