13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte stiri

O bunica nu poate spune „Te iubesc“


O femeie din Marea Britanie se lupta cu o boala extrem de ciudata, care o face sa se simta foarte rau când ii spune nepoatei ei „Te iubesc“. Dupa cum informeaza site-ul thesun.co.uk, Wendy Richmond, de 53 de ani, intra intr-un fel de stare de veghe, un fel de lesin constient, care ii cauzeaza paralizie de fiecare data când se emotioneaza. Asa ca bunica trebuie sa lupte sa nu se lase coplesita de sentimente când isi vede nepotica, o micuta de doar 18 luni. „Imi doresc sa o iau in brate si sa-i spun ca o iubesc, dar nu pot face asta pentru ca ar putea fi periculos. As putea avea o criza si m-as putea rani, si mai grav as putea sa o ranesc pe ea“, a spus Richmond.


Cutie postala primita cadou


Micutul Gareth Scott este obsedat de cutii postale, asa ca mama lui i-a facut rost de o astfel de cutie. Baietelul de opt ani din Marea Britanie imbratiseaza cutiile rosii de posta de pe strada si se asaza lânga ele, rugând oamenii sa-i dea voie sa le puna el scrisorile. Mai mult decât atât, printre cele doar 30 de cuvinte pe care le stie copilul, care este autist, se numara si „postbox“ (cutie postala). Reprezentantii producatorului de cutii postale din Marea Britanie au fost atât de impresionati de povestea micutului incât i-au facut acestuia cadou o cutie rosie din fibra de sticla si o sapca de postas. De atunci, Gareth Scott isi petrece timpul punând diverse lucruri la posta in propria sa cutie, pe care parintii
i-au instalat-o in curtea casei. „Este extraordinar de fericit. Pune orice la posta. In afara de scrisori, am gasit in cutie o caciula, ornamente de Craciun si chiar si pâine prajita“, a declarat mama baiatului.


Lup urias vânat in Bulgaria


Un lup sur a fost impuscat in Bulgaria si s-a anuntat ca s-a stabilit un nou record in materie de vânatoare, având in vedere ca initial s-a precizat ca lupul respectiv avea 80 de kilograme. Insa, dupa cum informeaza site-ul terra.net.lb, un expert independent sustine ca prada este cu mult mai mica decât atât. „Lupul impuscat la sfârsitul lunii decembrie lânga orasul Brusartzi cântarea doar 48 de kilograme“, a declarat Mihail Boyadzhiev, presedintele Asociatiei Vânatorilor din Bulgaria. „Intr-adevar, este vorba de un lup extrem de mare“, a adaugat el, insa a negat ca animalul vânat ar avea 80 de kilograme. Lupul a fost doborât cu un singur glont, pe când vânatorii urmareau alta prada. In conformitate cu datele furnizate de organizatia International Wolf Center din Ely, Minnesota, cel mai mare lup vânat vreodata a cântarit 79,4 kilograme, fiind impuscat in Alaska, in anul 1939.


Angelina Jolie – Fecioara Maria cu ingerii


Frumoasa actrita Angelina Jolie a fost imortalizata ca Fecioara Maria intr-un tablou realizat de un artist american. Dupa cum informeaza site-ul libero.it, actrita a fost pictata ca mama lui Iisus, in timp ce copiii ei adoptati, Maddox si Zahara, si micuta Shiloh apar ca ingeri. Pictura ii apartine lui Kate Kretz, care a marturisit ca a ales-o pe Angelina datorita mediatizarii ei enorme, dar si pentru copiii ei de mai multe nationalitati, pentru frumusetea ei incontestabila si pentru binele pe care il face in intreaga lume. Tabloul, intitulat „Blessed Art Thou“, va fi expus la Miami Beach Convention Centre.


Mel Gibson – acuzat de plagiat


Cunoscutul actor si regizor australian Mel Gibson a fost acuzat de plagiat de un coleg de breasla mexican, care sustine ca acesta s-ar fi folosit de anumite scene din filmul sau pentru pelicula „Apocalypto“. Dupa cum informeaza site-ul libero.it, pelicula cu pricina este „Return to Aztlan“, lansata in 1991. Potrivit cotidianului britanic Guardian, mexicanul Juan Catlett afirma ca managerul lui Gibson i-a cerut o copie a filmului sau in timp ce se desfasurau filmarile la pelicula „Apocalypto“. Regizorul mexican este convins de faptul ca starul australian ar fi copiat unele scene, având in vedere ca ambele filme trateaza aceeasi tema.


Halle Berry ar fi insarcinata


Halle Berry ar putea fi insarcinata, informeaza site-ul actualite-de-star.com. In ultima perioada, fotografii care sunt in permanenta cu ochii pe frumoasa actrita sunt de parere ca aceasta este insarcinata pentru ca se imbraca exclusiv in haine largi, specifice femeilor gravide. Actrita de 40 de ani a declarat in mai multe rânduri ca isi doreste sa devina mama, iar daca vestea se confirma, acesta ar fi primul copil al actritei. Ulterior, Halle Berry si-a marturisit dorinta de a infia un copil, spunând: „Ma gândesc foarte serios in ultima perioada la adoptie si, chiar daca voi aduce pe lume un copil pe cale naturala, tot voi infia un copil“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS