Acasă Magazin HOROSCOP

HOROSCOP

Berbec


Sunteti prins intre doua atitudini: obligatie si datorie. Nu stiti ce e bine sa alegeti, ceea ce va dicteaza constiinta sau ceea ce va cere inimioara, tocmai de aceea va este foarte greu sa va decideti. Incercati sa impacati ambele directii, fara sa vitregiti nici una.


Taur


Aveti o stare emotionala extrem de fluctuanta, ba sunteti vesel si pus pe sotii, ba sensibil si lacrimogen. Lumea nici nu stie cum sa se poarte cu dumneavoastra, pentru ca acum sunteti sus, acum sunteti jos, plin de toane greu de tolerat.


Gemeni


Depasiti cu succes un impas major, care ar putea strica multe daca nu ati tine situatia sub control. Va pastrati optimismul si zâmbetul pe buze si nu lasati lucrurile sa ajunga intr-o faza critica, de aceea iesiti cu bine din orice situatie cu factor mare de risc.


Rac


Legea tine cu dumneavoastra si va ajuta sa reparati o problema care va macina. Acum primiti actul necesar, aprobarea de care aveati nevoie sau apare o ordonanta care rezolva ca prin minune o problema mai veche.


Leu


O zi excelenta, mai ales in familie, unde jucati un rol foarte important. Toti cei dragi asteapta de la dumneavoastra o solutie pentru ca sunteti persoana cea mai potrivita pentru a le aduce tuturor bucurie.


Fecioara


Ca sa restabiliti echilibrul intr-o situatie incerta, sunteti nevoit sa tolerati niste compromisuri, fara de care nu puteti trece la o etapa urmatoare. Trebuie sa acceptati conditii nu tocmai favorabile dumneavoastra, dar macar veti fi multumit ca ati fost capabil de asemenea sacrificii.


Balanta


Punct si de la capat, asa s-ar traduce atmosfera acestei zile, pentru ca se prefigureaza un mare succes la care nu puteti ajunge decât daca puneti, mai intâi, punct unei situatii care nu-si mai are rostul. Daca nu renuntati la trecut, nu va puteti concentra eficient la viitorul care se arata foarte promitator.


Scorpion


Primiti o veste proasta de la un prieten, care va strica toata dispozitia acumulata de Sarbatori. Incercati ori sa ignorati cele auzite, ori sa interveniti concret in problemele acestuia pentru a-l ajuta sa depaseasca marele hop.


Sagetator


Va intâlniti cu o persoana a carei prezenta va bucura si va ridica moralul. Ori este un copil pus pe glume care va aduce zâmbetul pe buze, ori un prieten de la care ati asteptat multa vreme un semn. Relatiile cu lumea sunt amuzante, destinse, de parca mai aveti ceva de sarbatorit alaturi de cei pe care nu i-ati vazut de Revelion.


Capricorn


Intrati deja in treburi serioase, desi nu aveti inca dispozitia de a va apuca de treaba. Sunteti obligat sa va asumati niste responsabilitati dificile, ori la locul de munca, ori intr-un mediu ceva mai rigid, unde trebuie sa lasati o impresie foarte buna.


Varsator


Iubiti cu adevarat si sperati multe. Ori abia ati cunoscut pe cineva si aveti sperante mari in anul abia inceput, ori faceti planuri noi, interesante, alaturi de partener, ceea ce garanteaza succesul dumneavoastra sentimental de acum incolo.


Pesti


Un risc pe vi-l asumati strica planurile ce pareau sa mearga bine. Ceva nu mai poate continua asa, dar se pare ca finalul de drum este mult mai bun decât sa mergeti mai departe fara satisfactii. Mai bine se termina totul aici, chiar daca suferiti pe moment, decât sa consumati inutil timp si energie.

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version