8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSa ne innoim de Revelion!

Sa ne innoim de Revelion!

Daca nu ati reusit inca sa achizitionati o tinuta noua pentru petrecerea de Revelion, mai aveti inca timp, pentru ca magazinele craiovene va ofera o multitudine de tinute elegante, atât pentru doamne si domnisoare, cât si pentru domni.


O geanta noua, o pereche de pantofi eleganti sau chiar o rochie la care visati de mult – cumparaturile pot fi facute si cu putin timp inainte de sfârsitul anului. Cei care au fost foarte ocupati in timpul saptamânii si nu au mai avut timp sa colinde prin magazine pentru a-si cumpara haine noi pentru petrecerea de Revelion ar trebui sa se grabeasca, deoarece unele magazine s-ar putea sa aiba program scurt astazi. Cel mai bine ar fi sa stiti exact ce doriti sa achizitionati pentru ca, in caz contrar, este posibil sa pierdeti foarte mult timp „inspectând“ marfa din magazine. O veste buna o constituie faptul ca unele au trecut deja la preturi promotionale, asa ca toti cei care au riscat si au asteptat pâna in ultima clipa vor avea sansa de a plati mai putin. Daca ati rezistat impulsului de a va cumpara fusta sau bluza care va placea atât de mult la inceputul toamnei, acum o puteti lua cu pâna la 30% mai ieftin.


Totusi, rochiile elegante, pentru o petrecere pretentioasa, inca nu beneficiaza de reduceri. Intr-adevar, cei care tin la eticheta si sunt adeptii stilului elegant vor fi nevoiti sa scoata din buzunare cel putin 300 de lei pentru o tinuta. In schimb, daca sunteti mai putin pretentiosi si stiti cum sa combinati diferite articole vestimentare, cheltuiti ceva mai putin. Pretul unei bluze cu o croiala deosebita porneste de la 30 de lei (pentru cele care au sansa de a profita de reduceri), iar fustele costa ceva mai mult, incepând de la 50 de lei. Si pentru ca au revenit la moda, magazinele din Craiova s-au aprovizionat din timp si au pe rafturi colanti in toate culorile, cu preturi pornind de la 30 de lei. Pentru doamnele si domnisoarele care au o silueta de invidiat, colantii se pot asorta cu o fusta foarte scurta si mulata sau cu un pulover mai lung.


Modele variate


Nici domnii nu-si pot neglija tinuta pentru petrecerea de Revelion. Cei care prefera stilul elegant pot imbraca un costum asortat cu o camasa de nuanta deschisa. Pretul unei astfel de tinute poate depasi insa 450 de lei. In schimb, o pereche de blugi intr-o croiala moderna si o camasa sau o bluza vor costa mult mai putin. Daca pretul unei perechi de blugi din colectia noua porneste de la 120 de lei, o camasa poate fi achizitionata si cu 65 de lei. Si pentru ca suntem in toiul iernii, orice tinuta poate avea si un pulover. Magazinele din Craiova va ofera o varietate de modele de pulovere, pentru toate gusturile si buzunarele. Preturile pornesc de la 40 de lei pentru un hanorac si trec de 150 de lei, pentru un pulover tricotat.


Daca bugetul nu va permite sa va achizitionati o toaleta noua pentru petrecerea de Revelion, puteti cumpara macar câte un accesoriu: o geanta mica, o cravata noua intr-o culoare haioasa, o curea lata pe care sa o asortati cu un pulover lung, o esarfa sau un fular.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS