8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec


Unele planuri trebuie amânate pentru ca nu mai pot fi duse acum la finalizare. Poate e vorba de o lipsa trecatoare de bani sau de o stare de sanatate mai subreda. Pot aparea alte aspecte noi, dar parca nu sunt la fel de interesante precum cele dorite initial. Aveti nevoie de multa liniste si repaus.


Taur


Parca nu sunteti in apele dumneavoastra la acest final de an. Unii pot ramâne acasa cu parintii, pe când altii au sansa de a pleca undeva la munte sau la tara. Compania pare sa fie ceva mai rigida, mai matura, majoritar cu persoane in vârsta.


Gemeni


Plecati la drum sau va vin musafiri de departe. Nu vreti sa stati acasa si e posibil sa schimbati de mai multe ori locatia pe parcursul acestor zile, ca si cum trebuie sa onorati mai multe invitatii in acelasi timp. Poate schimbati destinatia in ultima clipa.


Rac


Nu sunteti de acord cu planurile de Revelion pe care vi le propune partenerul, dar, ca sa nu va certati tocmai acum, veti incerca sa va abtineti de la comentarii. Acceptati cu greu ceea ce va propune. Nu sunteti in apele dumneavoastra, ori din cauza companiei, ori din cauza sanatatii care nu va lasa sa va manifestati in voie.


Leu


Ceva lipseste pentru a fi complet multumit de dumneavoastra sau de anul care se incheie. Parasiti 2006 cu o stare de insatisfactie si aceasta stare negativa vi se citeste pe chip. Aveti nevoie de compania unor persoane tinere, amuzante, care sa va inveseleasca si sa va arate partea buna a lucrurilor.


Fecioara


Sunt zile pline de activitate pentru ca pe umerii dumneavoastra cad o multime de sarcini legate de pregatirea Revelionului, dar o veti face cu drag.


Balanta


Se naste un vis maret in sufletul dumneavoastra la acest final de an, chiar daca mai este cale lunga pâna ce il veti vedea implinit, dar aveti incredere ca in anul care vine se va implini. Puneti-va o dorinta importanta la miezul noptii de Revelion, pentru ca sunt mari sanse sa devina realitate.


Scorpion


Prezenta dumneavoastra tonica este cautata de multa lume, pentru ca-i mobilizati si pe ceilalti foarte bine. Vreti putina aventura la acest final de an, de aceea va propuneti o provocare, niste idei ciudate, care ii vor incita pe prieteni. Aveti planuri mari pentru 2007!


Sagetator


Sunteti un prieten amuzant, care comunica usor, mereu pus pe glume. Primiti o invitatie in ultimul moment, desi aveti si alte planuri stabilite si va tenteaza sa le acceptati pe amândoua. Puteti face cuceriri noi sau va mariti cercul de admiratori, care va apreciaza foarte mult spiritul jovial si vesel.


Capricorn


Persoana iubita stie sa va maguleasca orgoliul, de aceea va simtiti special in ochii sai. Face tot ce-i spuneti dumneavoastra si va place aceasta atitudine blânda si supusa de care da dovada. Puteti avea un Revelion reusit tocmai pentru ca aveti libertate absoluta de decizie.


Varsator


Aveti atitudini diferite, pentru ca pe de o parte aveti chef de ceva nou, dar parca nu sunteti lasat sa va manifestati acest chef de viata asa cum ati dori. Multe initiative care incep in forta se impotmolesc la primul hop. Revelionul nu iese chiar asa cum v-ati fi dorit.


Pesti


Aveti parte si de bucurii, si de dezamagiri. Desi Revelionul incepe bine, parca nu aveti parte de ceea ce ati visat. Persoana iubita nu va da atâta atentie cât ati dorit sau cineva drag nu se simte bine si va influenteaza si pe dumneavoastra. Nu va gânditi la neimplinirile anului, ci doar la reusite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS