10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Scurte stiri

Catedrala din materiale reciclate


Un spaniol a decis sa demonstreze o data pentru totdeauna ca si materialele reciclate pot fi folosite in scopuri importante. Dupa cum informeaza site-ul libero.it, octogenarul Justo Gallego a decis sa construiasca o catedrala folosindu-se de materialele reciclate adunate in ultimii ani. Cladirea se afla la periferia oraselului Mejorada del Campo, situat in apropiere de Madrid. Gallego nu a cerut ajutorul nici unui arhitect pentru a-si construi catedrala si nici nu a avut grija sa obtina permisiunea autoritatilor pentru a-si pune in aplicare ideile.


Oi date spre adoptie


Un fermier din Noua Zeelanda a oferit spre adoptie pe internet intreaga turma de oi pe care o detine, informeaza site-ul abc.net.au. Chris Adams are 6.000 de animale pe care le creste la ferma sa din Brightview, Noua Zeelanda, si spera ca in lume exista multe persoane care iubesc oile la fel de mult ca el. Adams si-a creat o pagina de internet prin intermediul careia iubitorii de oi din intreaga lume pot sa adopte un animal, aceasta initiativa fiind dedicata celor care nu au astfel de animale prin preajma, si nu celor care prefera sa manânce carne de oaie. „Parintii adoptivi“ vor fi tinuti la curent cu situatia oilor, vor putea sa le viziteze, sa le boteze, si foarte curând le vor putea privi la ferma, cu ajutorul unei camere web.


Oana Zavoranu debuteaza in muzica de Revelion


Aproape o suta de vedete: cântareti, politicieni, sportivi, actori, cele mai celebre ansambluri populare din tara si cei mai spumosi comedianti incep noul an alaturi de Pepe, intr-o incendiara editie a show-ului „Revansa Starurilor“ de la Antena 1. Echipa actorilor de aur (Maia Morgenstern, Claudiu Bleont, Cezara Dafinescu, Florina Cercel), echipa cântaretilor pe val (Andra, Marius Moga, Anna Lesko, Heaven, CRBL), echipa politicienilor de azi (Liliana Ghervasiuc, Roberta Anastase, Oana Zavoranu, Olguta Vasilescu, Raluca Turcan) si echipa sportivilor natiunii (Monica Iagar, Ionela Târlea, Monica Rosu, Rica Raducanu, Doina Melinte) vor concura in cadrul acestei editii speciale, iar cei mai talentati cântareti de muzica populara vor juriza competitia. In aceasta noapte speciala, Pepe a pregatit pentru telespectatorii Antenei 1 o multime de surprize, insa, cu siguranta, cea mai mare va fi debutul sotiei sale, Oana Zavoranu, in muzica. Petrecerea de la „Revansa Starurilor“ se va incheia in zorii zilei, nu inainte ca toti cei prezenti in platou sa incinga cu foc o „Perinita“.


Jordan vrea inca o nunta


Modelul britanic Katie „Jordan“ Price isi doreste sa faca a doua nunta cu Peter Andre, informeaza site-ul starpulse.com. Se pare ca motivul este ca depresia postnatala de care a suferit i-a stricat prima cununie. Cei doi s-au casatorit in anul 2005, la doar câteva saptamâni dupa ce Jordan il nascuse pe Junior, fiul lor. „Pentru ca la momentul acela treceam printr-o depresie puternica, inca imi doresc sa pot retrai ziua nuntii. Si acest lucru chiar se va intâmpla. Nu am fost prea sociabila la nunta si multi dintre invitatii nostri s-au suparat ca nu am trecut pe la ei sa ii salut. Ultimii ani au fost destul de grei, si de aceea chiar mi-as dori sa mai pot avea o data parte de ziua nuntii si sa ma pot bucura de ea“, a declarat Jordan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS