11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Ce poate fi mai placut decât sa petreceti Sarbatorile in familie alaturi de cei dragi! Aveti grija cât mâncati, pentru ca riscati sa faceti o indigestie de toata frumusetea.


Taur


Primiti multe cadouri, insa cel mai placut este sa va dati seama ca viata dumneavoastra are aspecte foarte placute, iar familia este poate cea mai de pret bogatie.


Gemeni


Va simtiti cam debusolat. Desi este sarbatoare si ar trebui sa va bucurati, nu faceti decât sa va aduceti aminte trecutul si sa va macine.


Rac


Petreceti Sarbatorile cum stiti dumneavoastra mai bine, adica mâncând si veselindu-va alaturi de familie.


Leu


Sunteti calm si odihnit. Leneviti cât puteti, mâncati din toate câte putin si spre seara va gânditi sa faceti câteva vizite de curtoazie. Veti fi bine primit si veti petrece clipe frumoase.


Fecioara


Va bucurati de Sarbatori in stilul dumneavoastra, dedicându-va timpul liber pasiunilor. Având in vedere ca in ultima vreme nu prea ati mai avut timp de dumneavoastra, acum nu vreti decât sa stati linistit. Partenerul va impartaseste dorintele.


Balanta


Veti fi primit cu caldura de cei dragi si regasiti atmosfera Craciunului cu mirosul de brad si cozonac. Va intâlniti cu prietenii, pentru a depana amintiri. Inca nu vreti sa va gânditi la perioada când va trebui sa va intoarceti la munca.


Scorpion


Pentru dumneavoastra, Sarbatorile de anul acesta au o semnificatie speciala. Il petreceti cu partenerul si va simtiti implinit.


Sagetator


Nu mai vreti sa stiti nimic altceva in afara de Craciun, mâncare, somn si eventual colinde. Va imparti timpul intre bucatarie si dormitor. Incercati sa mai faceti si altceva, macar niste vizite sau jocuri de societate.


Capricorn


Sarbatorile de acum va amintesc ca anul trecut nu ati dat dovada de prea multa intelepciune, asa ca incercati sa evitati alte confruntari si sa intrati in starea de spirit propice Craciunului, adica familie, calm, mâncare si eventual mai mult somn.


Varsator


Cadourile sunt la ordinea zilei, desi dati mai mult decât primiti. Nu va intristati, totul are echilibru pe lumea aceasta, asa ca fiti bucuros ca puteti oferi acum.


Pesti


Asa cum v-ati promis, nu faceti decât sa va odihniti. Agitatia din ultima perioada v-a dat peste cap si profitati de zilele libere pentru a va linisti. Aveti impresia ca timpul trece prea repede. Ati putea sa faceti totusi ceva, nu doar sa leneviti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS