22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte stiri

Cel mai popular somer din Germania


Henrico Frank a devenit cel mai cunoscut somer din Germania dupa ce seful partidului social-democrat din aceasta tara l-a sfatuit acum câteva zile sa se spele si sa se barbiereasca pentru a-si putea gasi un loc de munca. Dupa cum informeaza site-ul tv5.fr, se pare ca barbatul nu a raspuns favorabil nici uneia dintre cele sapte oferte de munca ce i-au fost facute de atunci. Henrico Frank, de 37 de ani, a devenit unul dintre preferatii presei dupa ce a fost apostrofat de Kurt Beck, seful social-democratilor germani, in orasul Wiesbaden. Somerul, putin turmentat, nebarbierit si cu cercei in urechi si in nas l-a chestionat pe politician in legatura cu munca pe care o face. „Incepe prin a te spala si a te barbieri si iti vei gasi si tu un loc de munca“, i-ar fi raspuns politicianul. Ascultând aceste sfaturi, barbatul s-a barbierit si si-a ales deja si un purtator de cuvânt pentru a-l reprezenta in relatia cu presa, care solicita in fiecare zi câte o informatie despre el. Intre timp, somerul a primit mai multe oferte de munca, printre care una de chelner si una de sofer de camion. Insa purtatorul de cuvânt a lui Henrico Frank a declarat presei ca aceste oferte sunt nepotrivite, caci clientul sau are câteva vertebre deplasate.


O fetita de trei ani si-a salvat mama


O fetita de trei ani din Marea Britanie a avut suficient de mult sânge rece incât sa sune dupa ajutor când mama ei s-a prabusit in sufragerie. Dupa cum informeaza site-ul thesun.co.uk, Molly Munro a folosit tasta de apelare rapida a telefonului si l-a sunat pe tatal ei la scoala la care acesta lucreaza ca profesor de istorie. Dan Munro a sunat la ambulanta, iar dispecerul a tinut-o pe Molly la telefon pâna când personalul medical a ajuns la locuinta acesteia. Mama salvata de fetita ei este in stare buna la spital si a povestit: „Lucram la computer si deodata mi s-a facut rau. Cred ca am lesinat. Cine stie ce mi s-ar fi intâmplat daca nu era Molly“. Un purtator de cuvânt al serviciului de ambulanta a declarat ca Molly a fost de mare ajutor.


Reese Witherspoon face fata despartirii de Ryan Phillippe


Reese Witherspoon si-a asigurat fanii ca se descurca foarte bine dupa despartirea de Ryan Phillipe, informeaza site-ul starpulse.com. Cei doi s-au despartit anul acesta, in luna octombrie, dupa un mariaj care a durat sapte ani, si au impreuna doi copii, Ava Elizabeth, de sapte ani, si Deacon, de trei ani. Dupa ce perechea a confirmat zvonul despartirii, actrita si-a anulat o serie de angajamente publice, printre care aparitia la magazinul Carolinei Herrera din Los Angeles, pentru a-si dedica timpul familiei. Totusi, Reese Witherspoon insista ca acum este gata sa dea piept cu presa si cu fanii: „Sunt bine. Acum am inceput sa ies mai mult in lume, asa ca o sa ma puteti vedea din ce in ce mai des“.


 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS