16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec


Un impas financiar va obliga sa modificati putin lista de cumparaturi, pentru ca nu va ajung banii pentru ceea ce ati dori sa luati.


Taur


Este o zi extrem de ciudata, in care oscilati intre doua atitudini total diferite: ceva va atrage spre lumea larga, sa va remarcati, si, pe de alta parte, ati dori sa ramâneti in umbra, analizând totul de pe margine, fara sa va observe nimeni.


Gemeni


Va eliberati de o grija ce va facea sa fiti foarte retras si timid. Emotia negativa dispare si problema care v-a framântat nu va mai deranjeaza.


Rac


Pentru a pune capat unei situatii negative, trebuie sa aveti un dram de inconstienta si sa spuneti o data pentru totdeauna „stop, pâna aici“. Aveti, asadar, curaj sa va luati ramas bun acum, iar mâine va aparea si soarele!


Leu


Se apropie un eveniment care genereaza o stare de nerabdare, de agitatie. Sunteti multumit de directia in care evolueaza lucrurile, convins ca veti ajunge repede si cu succes la ce v-ati propus.


Fecioara


Apropierea Sarbatorilor schimba complet atmosfera in familie. Relatia dintre parinti si copii, intre soti, intre frati, devine mult mai calda.


Balanta


Sentimentele de dragoste cresc in intensitate, aveti sansa de a va indragosti la prima vedere de cineva nou-aparut in anturajul dumneavoastra.


Scorpion


Puteti sa va bazati pe ajutorul unei persoane mai in vârsta, care are un sfat bine argumentat pentru dumneavoastra.


Sagetator


Comunicarea este vie si descoperiti in anturajul dumneavoastra persoane cu care discutati foarte usor. Atmosfera este tonica in societate, pentru ca stiti sa va expuneti parerile cu mult sarm.


Capricorn


Va dau târcoale sentimente de care nici dumneavoastra nu sunteti mândru, cum ar fi invidia, teama, razbunarea, gelozia, rautatea.


Varsator


Emotiile trecutului revin in actualitate si va duc cu gândul spre vremuri in care erati indragostit de cineva. Poate revedeti o persoana draga de odinioara, cu sansa de a reface relatia de atunci sau macar de a va explica, unul altuia, aspecte care nu au mers prea bine.


Pesti


Desi ati pornit cu mult avânt o actiune, deja dati piept cu un hop. Ori ati pornit cu stângul, ori nu ati luat in consideratie niste detalii importante si trebuie sa va opriti ca sa analizati inca o data totul. Va merge bine iar de mâine, dar azi luati o pauza.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS