7.6 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Intâlnirile romantice va vor stimula din punct de vedere mental si va vor satisface dorintele. Veti veni in contact cu persoane noi si interesante daca luati parte la activitatile unui grup.


Taur


Veti avea si mai multe responsabilitati daca le permiteti celorlalti sa profite de pe urma bunatatii dumneavoastra.


Gemeni


Exista sansa sa va indragostiti si viata dumneavoastra sa se imbunatateasca. Va dati seama ca in jurul dumneavoastra sunt o multime de oportunitati pe care nu le-ati observat pâna acum.


Rac


Abilitatea de exprimare intr-o maniera pitoreasca ii va câstiga pe ceilalti de partea dumneavoastra, facându-va popular.


Leu


Va faceti o groaza de probleme din nimic. Va preocupa prea mult ceea ce spun altii. Lasati-i sa vorbeasca, este un semn ca sunteti o persoana interesanta.


Fecioara


O groaza de oameni nu va dau pace, batându-va la cap cu problemele lor. Este posibil sa fiti nevoit sa va duceti la o petrecere la care nu aveti nici un chef sa participati.


Balanta


Astazi este o zi perfecta pentru a va ocupa de dumneavoastra. Faceti doar ce va trece prin cap.


Scorpion


Sunteti o persoana foarte puternica, mult mai puternica decât va imaginati. Poate acesta este motivul pentru care ii judecati pe ceilalti atât de aspru.


Sagetator


Faceti rost de bani din surse secrete. Incercati sa ajungeti la o intelegere cu prietenii sau familia pe care ati fost cam suparat in ultimul timp.


Capricorn


Nu sunteti multumit cu ceea ce se intâmpla, dar in loc sa faceti ceva, continuati sa visati. Este timpul sa actionati!


Varsator


Astazi veti fi afectat din punct de vedere emotional. Canalizati-va energia catre persoana iubita pentru ca are nevoie de afectiune.


Pesti


Legaturile secrete va preocupa. Ca sa realizati ce va doriti aveti un drum lung de strabatut, dar de data aceasta nu va mai fi anevoios.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS