Acasă Magazin Propuneri vestimentare pentru Revelion

Propuneri vestimentare pentru Revelion

Eleganta si comoditate! Creatoarea de moda Mihaela Iacob va propune tinute elegante in colectia vestimentara pe care a lansat-o recent.


Tot mai multi designeri decid sa-si lanseze noile colectii vestimentare in preajma Sarbatorilor de iarna. Momentul nu este ales la intâmplare, pentru ca in aceasta perioada interesul pentru articolele vestimentare de gala creste. Fie ca vreti sa achizitionati un cadou pentru o persoana draga, fie ca doriti sa purtati ceva nou la petrecerea de Revelion, trebuie sa fiti la curent cu noile tendinte in materie vestimentara. Mihaela Iacob, designerul de la Nubia Uno, s-a gândit sa va vina in ajutor si a lansat pe piata o noua colectie vestimentara in Luna cadourilor. Pentru evenimentele festive, designerul craiovean a creat rochii ce amintesc de croiala anilor ’80. Fie ca talia este inalta si bine marcata, fie ca este vorba de rochii sau de camasi, tinutele au un aer festiv. Nu lipsesc ornamentele aplicate, care dau un plus de eleganta oricarei tinute. Daca vreti sa va asigurati ca nu treceti neobservata, puteti imbraca o rochie lunga care are aplicata o broderie. La fel ca in colectia „La zi de sarbatoare“ a Ilincai Butucea, fustele sau rochiile scurte lipsesc cu desavârsire. Rochiile sunt fie deasupra genunchilor, fie trei sferturi sau lungi pâna la podea, dar au o croiala care sa puna in evidenta bustul.


Alb, auriu si rosu


Creatoarea s-a gândit si la doamnele si domnisoarele care se simt mai comod in pantaloni. O bluza dintr-un material pretios asortata cu o pereche de pantaloni negri si drepti se poate transforma intr-o tinuta ideala pentru petrecerea de Revelion. Corsetele care va lasa bratele dezgolite fac si ele parte din colectia de rochii de seara. Acelea dintre dumneavoastra care au o silueta zvelta pot imbraca rochii care au o croiala ce aminteste de printesele din povesti: mulate pe talie si cu multe falduri in jurul soldurilor.


Clasicul costum format din fusta si sacou este relansat intr-o croiala avangardista. Pentru a „indulci“ nuanta conservatoare a acestuia, sunt aplicate câteva accesorii, iar materialul este ales intr-o nuanta deschisa. Fusta ramâne insa dreapta si pâna la genunchi, iar sacoul are un decolteu discret. Nici adolescentele nu au fost uitate. Pentru acestea, Mihaela Iacob a creat tinute care sa le puna in valoare farmecul tineretii.


Si pentru ca a trecut ceva timp de când a lansat ultima colectie vestimentara pe piata, Mihaela Iacob s-a gândit ca ar fi cazul sa va prezinte si o varianta proprie despre ce vom purta in primavara anului viitor. De aceasta data, creatoarea a renuntat complet la blugi si le propune tinerelor fuste sau rochii din materiale fluide. Nuantele inchise sunt evitate, in locul lor aparând multe tinute in alb, auriu sau rosu. Si pentru ca primavara este anotimpul renasterii, tinutele albe cu imprimeuri colorate sunt omniprezente in colectia de primavara-vara a Mihaelei Iacob. Nu lipsesc nici combinatiile colanti si fuste, care au inceput sa se poarte in sezonul trecut.

Exit mobile version