Acasă Magazin Scurte stiri

Scurte stiri

100 de milioane de yeni pentru un tort „cu gust“ de diamante


In orasul nipon Osaka, a fost scos la vânzare un tort cu „gust de diamante“, la pretul de 100 de milioane de yeni. Dupa cum informeaza Libero.it, tortul este comercializat intr-un singur exemplar de un mare lant de magazine de lux. Pretioasa prajitura de ciocolata are forme neregulate si este decorata cu 100 de diamante provenite din Africa de Sud. Tortul va fi expus pâna pe 25 decembrie.


WC public de lux pentru pasionatii de cumparaturi


Pentru cinci lire, amatorii de cumparaturi din Londra se pot bucura de un WC public cum nu e altul in lume. Dupa cum informeaza Libero.it, toaleta-minune se afla pe Oxford Street, cea mai populata strada comerciala din Londra. In toaleta dotata cu muzica si lumânari parfumate se gasesc si masori pentru a le relaxa pe doamnele obosite de atâta shopping. WC-ul este mult mai mare decât toaletele publice clasice, clientii putându-si schimba aici hainele sau chiar usca si intinde parul.


Mii de kilometri pe skateboard


Britanicul Dave Cornthwaite a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a strabatut mai mult de 4.800 km pe un skateboard, informeaza thesun.co.uk. „Plimbarea“ lui Dave Cornthwaite prin Australia a durat 90 de zile, timp in care a ajuns de la Perth la Sydney, iar aventurierul spera ca aceasta calatorie neobisnuita va reusi sa strânga 50.000 de lire sterline pentru actini caritabile. Barbatul, de 27 de ani, a devenit deja celebru la Antipozi si chiar i s-a oferit un rol in celebrul serial australian „Neighbours“.


Un legendar bordel din Nevada – din nou deschis publicului


Mustang Ranch, primul bordel legal inaugurat in Nevada, Statele Unite, si-a deschis din nou portile. Dupa cum informeaza Libero.it, acutalul proprietar a iesit in sfârsit câstigator intr-o lunga si obositoare batalie legala pentru a obtine dreptul de folosire a marcii. Bordelul este situat in desert, foarte aproape de Reno, orasul divorturilor la minut, si la nord-vest de Las Vegas, „Mecca jocurilor de noroc“.


Jennifer Lopez si Mark Antony se gândesc la adoptie


Jennifer Lopez impreuna cu sotul ei, cântaretul Mark Antony, se gândesc sa infieze un copil din Porto Rico, tara lor de origine.


Potrivit site-ului pipole.net, cea mai mare teama a cântaretei este ca ar putea fi criticata asa cum a fost de curând Madonna. „Jennifer este constienta ca nu se mai intâlneste cu anii acestia si isi doreste foarte mult sa fie mama. Pentru moment, cea mai buna solutie este adoptia“, a precizat un apropiat al cuplului.

Exit mobile version