14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte stiri

La doi ani detine centura rosie la karate


Mollie James, o fetita de doi ani, a obtinut deja centura rosie la karate, informeaza site-ul thesun.co.uk. Micuta a primit aceasta „distinctie“ dovedind ca poate lovi cu piciorul si cu pumnul, ca poate face doua rotiri si ca stie deja patru pozitii de aparare. Mollie James mosteneste pasiunea pentru arte martiale a parintilor sai, care detin centura neagra si sunt instructori de karate. Când avea un an, proaspata detinatoare a centurii rosii si-a uimit parintii facând miscari de karate. Deborah si Simon James au cumparat chimonouri pentru Mollie si pentru cealalta fetita a lor de un an chiar când acestea s-au nascut. Deborah, acum insarcinata cu cel de-al treilea copil, spune ca este extrem de mândra de fiica lor cea mare.


Sarpe de doi metri in vasul de toaleta


Kate Poole, o profesoara din Australia, a chemat un instalator pentru ca toaleta se infundase. Potrivit site-ului ananova.com, nu mica i-a fost mirarea femeii sa descopere in vasul de toaleta un sarpe de aproximativ doi metri. Depasiti de situatie, cei doi au anuntat reprezentantii Asociatiei pentru Protectia Animalelor care au presupus ca sarpele a scos capul din vasul de toaleta pentru „a vedea ce se mai intâmpla in jur“. Sarpele era intepenit si a fost nevoie sa fie scos capacul fosei septice pentru a putea fi eliberat. Kate Poole, de 58 de ani, mai vazuse sarpele si inainte când acesta omorâse un oposum pe care ea il hranea. „A zdrobit efectiv oposumul. Am reusit sa-l trag pe bietul animal cu ajutorul unui bat, dar era prea târziu pentru ca acesta murise“, a povestit Poole. Femeia a mai precizat ca nu este suparata pentru ca pitonul a fost eliberat.


Keisha Buchanan, deranjata de barbatii insistenti


Keisha Buchanan, solista trupei Sugarbabes, s-a plictisit de barbatii care folosesc replici infantile de a intra in vorba cu ea. Potrivit site-ului femalefirst.co.uk, cântareata sexy nu-si aminteste când a fost ultima oara sedusa de un barbat sarmant. „Am auzit tot felul de replici de agatat una mai neserioasa ca alta“, a declarat cântareata. Buchanan, de 22 de ani, este dezamagita si de barbatii care se leaga de culoarea pielii sale si fac referire la originea ei jamaicana. „Multi barbati albi incearca sa intre in vorba cu mine si mi se adreseaza cu un accent jamaican, dar care, din pacate, nu ii prinde. Imi vorbesc despre Sean Paul sau Bob Marley si-mi povestesc despre vizita lor in Jamaica crezând ca poate asa ma impresioneaza. Nu mai am 16 ani, am 22 si nu mai cred in astfel de lucruri“, a adaugat Keisha Buchanan.


Beyoncé: „Vreau sa ramân cu picioarele pe pamânt“


Beyoncé Knowles este hotarâta sa duca o viata normala si sa nu se bazeze doar pe faima, pentru ca aceasta ii poate distruge viata. Dupa cum informeaza site-ul starpulse.com, cântareata spune ca nu se lasa coplesita de admiratia cu care este flatata de fani si ca va avea grija ca sa nu i se urce celebritatea la cap. Starul a declarat pentru revista Parade: „Cred ca am depasit nevoia de a fi celebra. Nu vreau sa ajung si eu ca alte vedete, care se afiseaza cu zâmbetul pe buze, desi se vede ca sunt nefericite. Nu credeti ca este inspaimântator faptul ca sunt foarte putine persoane cunoscute care sunt si normale? Eu fac lucruri normale si nu vreau sa traiesc izolat, intr-o lume a divelor. Vreau sa ramân cu picioarele pe pamânt, vreau sa fiu un om normal!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS