5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCroaziere in preajma Sarbatorilor

Croaziere in preajma Sarbatorilor

Pentru cei care vor sa-si petreaca Revelionul intr-o locatie inedita exista o multitudine de variante. Daca nu aveti rau de mare, puteti incheia anul 2006 intr-o croaziera de vis.


Ati fost la munte sau v-ati bronzat intr-o locatie exotica in timp ce in România se instalase gerul, iar acum cautati o noua modalitate de a va petrece Revelionul? Ei bine, agentiile de turism va ofera ocazia sa intâmpinati noul an pe un vas de croaziera. Bineinteles ca astfel de oferte nu sunt la indemâna oricui si pentru a beneficia de ele va trebui sa va luati un concediu mai mare cu ocazia Sarbatorilor de iarna. Totusi, in caz ca va decideti sa mergeti intr-o croaziera la sfârsit de an, veti avea ocazia sa vizitati mai multe locatii. Alt lucru important de care trebuie sa tineti seama inainte de a planui o astfel de vacanta este sa fiti siguri ca nu aveti rau de mare.


O posibila destinatie pentru vacanta dumneavoastra ar fi indepartatul Egipt. O croaziera de opt zile pe Nil costa 759 de euro. Tariful include cazarea pe vas cu pensiune completa. De asemenea, veti beneficia de o cina festiva de Revelion. Excursia va fi si un bun prilej de a vizita câteva obiective turistice. In acest tarif aveti incluse vizite la: Piramide, Sfinx, Institutul de papirus, Institutul de parfumuri si o plimbare cu feluca pe Nil in jurul Insulei Elefantina.


Conditii de exceptie pe vas


Agentiile de turism au mai multe oferte de croaziera pentru zona Caraibelor. Daca vreti sa va asigurati ca va veti intoarce din concediul de Revelion cu un bronz de invidiat, este cazul sa aruncati o privire la preturile croazierelor in Caraibe. De exemplu, un Revelion in sudul Caraibelor costa 669 de dolari. Excursia dureaza sapte zile si beneficiati de cazare pe vas cu pensiune. Pretul nu include insa si biletul de avion, excursii optionale in zonele vizitate sau serviciile medicale. Oferte exista si daca vreti sa vizitati vestul Caraibelor. Pentru o croaziera de sapte zile in aceasta locatie o persoana va trebui sa scoata din buzunar 809 dolari. Tariful include cazare pe vas cu pensiune completa, precum si diverse posibilitati de divertisment: spectacole, concerte, petreceri. Faptul ca pe vas vi se vor oferi conditii de exceptie se subintelege. Toti turistii vor avea acces la piscina, sauna si la sala de gimnastica (pentru cei care vor sa nu revina din concediu cu un surplus de greutate). Taxele portuare si biletul de avion nu vor fi insa incluse in pret.


Cei care s-au grabit au putut deja sa-si planifice o croaziera cu ocazia Craciunului. Preturile practicate in aceasta perioada nu difera insa de cele afisate in preajma Revelionului. O croaziera de sapte zile de Craciun in Caraibe costa 799 de dolari. Nici preturile pentru Mexic nu sunt cu mult mai mari. Pentru opt nopti petrecute pe un vas de croaziera in Mexic va trebui sa platiti 949 de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS