Acasă Sport Scurte stiri

Scurte stiri

Barthez este curtat de „canari“


Presa franceza de ieri a informat ca gruparea FC Nantes, la care este legitimat si atacantul român Claudiu Keseru, i-ar fi propus un contract de sase luni, cu optiune pentru inca doi ani, portarului Fabien Barthez, retras din activitate dupa Cupa Mondiala din Germania. Conform ziaristilor din Hexagon, avocatii jucatorului, care si-a reluat pregatirile de câteva zile cu amatorii de la Blagnac, vor studia acest contract. Georges Eo, antrenorul echipei FC Nantes, a recunoscut, la inceputul acestei saptamâni, ca diriguitorii „canarilor“ discuta cu fostul portar al nationalei Frantei. Desi presa a anuntat ca va parasi gruparea FC Nantes, portarul sârb Vladimir Stojkovici, venit in vara, a subliniat ca vrea sa incheie sezonul la echipa franceza.


Cech va reveni in ianuarie


Petr Cech, portarul echipei Chelsea Londra, indisponibil de pe 14 octombrie din cauza unei fracturi craniene, este recuperat aproape complet. Goal-keeper-ul ceh s-ar putea antrena cot la cot cu coechipierii sai la jumatatea lunii ianuarie si nu dupa un an, cum anuntase o parte a presei engleze. „Creierul functioneaza bine. In continuare sunt obosit la sfârsitul zilei, dar sunt obosit pentru ca fac antrenamente, nu doar pentru ca merg“, a spus Cech. Portarul echipei Chelsea a suferit o interventie chirurgicala la creier dupa ce a fost lovit in cap cu genunchiul de jucatorul echipei Reading, Stephen Hunt.


Zidane nu se face antrenor


Fostul international francez Zinedine Zidane a declarat ca nu intentioneaza sa inceapa o cariera de antrenor.


„Nu ma fac antrenor. Eu am incetat sa mai joc pentru ca eram obosit. Doream sa ma odihnesc, nu sa fiu antrenor“, a spus Zidane. Fostul component al formatiilor Bordeaux, Juventus si Real Madrid se afla in prezent in Algeria, unde a fost aclamat de mii de oameni. „Sunt fericit ca am venit in Algeria, unde nu mai fusesem de 20 de ani. Am ales sa impart emotiile din aceste zile cu familia, deoarece nu uit ca, inainte sa fiu Zinedine Zidane, sunt in primul rând om ca toti ceilalti“, a spus Zidane. Ultimul meci jucat de Zinedine Zidane a fost finala Campionatului Mondial din 2006.


Real Madrid il vrea pe Kaka


Presa iberica a scris ieri ca gruparea spaniola Real Madrid este dispusa sa ofere 60 de milioane de euro pentru a-l cumpara de la formatia italiana AC Milan pe mijlocasul brazilian Kaka. Potrivit cotidianului AS, banii pentru transferul lui Kaka in capitala Spaniei provin din contractul pentru drepturile TV semnat de Real cu Mediapro. In cazul in care tranzactia se va realiza, Milan va folosi banii respectivi pentru achizitionarea brazilianului Ronaldinho de la FC Barcelona. Surse din cadrul clubului Real Madrid au dezvaluit ca mijlocasul Kaka ar intentiona sa plece de la Milan in cazul in care italienii nu se vor clasa pe un loc de Liga Campionilor.

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version