13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Evenimentele sociale va vor conduce catre stabilirea unei relatii. Felul dumneavoastra amuzant de abordare a vietii va atrage tot felul de admiratori. Aveti de câstigat din punct de vedere profesional.


Taur


Nu va asumati prea multe responsabilitati. Trebuie sa aveti grija de dumneavoastra, nu de altii. Daca va apucati sa studiati ceva, va fi doar in beneficiul dumneavoastra. Urmariti-va scopurile profesionale si lasati deoparte viata personala.


Gemeni


Fiti pregatit pentru ca partenerul intentioneaza sa va puna intr-o dilema din punct de vedere afectiv. Va trebui sa invatati sa spuneti nu. Este posibil sa intâlniti persoane noi daca iesiti in oras cu prietenii.


Rac


Veti fi intr-o dispozitie de zile mari. Talentul dumneavoastra de a va prezenta ideile cu entuziasm va atrage un rapuns pozitiv. Faceti schimbarile in casa la care va gândeati de mult. Spre seara, cunoasteti o persoana de sex opus care va suceste mintile.


Leu


Veti fi atras catre destinatii exotice. Incercati sa cititi o carte care sa va satisfaca gustul pentru aventura. Familia ar putea fi nemultumita de dorinta dumneavoastra de a calatori.


Fecioara


Va simtiti dezorientat si ati putea abandona un proiect deosebit de rentabil. Nu va pierdeti rabdarea. Aveti impresia ca puteti reusi orice si ca nimic nu va sta in cale. Dovediti cel putin pe jumatate ca lucrurile stau intocmai.


Balanta


O delegatie sau o deplasare in interes de serviciu v-ar putea lua prin surprindere. Puneti totul la punct cât mai repede si rezolvati problemele de acasa. Veti cunoaste persoane importante.


Scorpion


Interesul pe care il manifestati in ultimul timp pentru o persoana este de natura sa va afecteze relatiile de familie. Sunteti prea implicat pentru a da atentie unor avertismente primite de la persoane de incredere. Reveniti cu picioarele pe pamânt.


Sagetator


Este momentul sa va revizuiti atitudinea fata de cei dragi, daca vreti sa evitati un complot al acestora impotriva dumneavoastra. Aveti o zi in care anumite discutii sau sfaturi primite pot fi foarte utile.


Capricorn


Stati prea mult timp inchis in casa, deci, sa nu va mire faptul ca altii se distreaza, pe când dumneavoastra nu. Veti avea ocazia sa va faceti putin de cap, asta daca dati curs invitatiei pe care v-o face o colega de serviciu sau o prietena.


Varsator


Este momentul sa va puneti la punct corespondenta si sa reinnoiti relatiile cu anumite persoane daca vreti sa va rezolvati mai repede problemele. Petreceti mai mult timp pe acasa si profitati de timpul liber.


Pesti


O discutie pe care o veti purta cu un coleg de serviciu va dezvaluie noi aspecte in privinta unei probleme pe care o credeati pe deplin rezolvata. Va temeti ca nu sunteti suficient de pregatit pentru a sustine un test ce v-ar putea aduce beneficii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS