10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAtentie la detalii!

Atentie la detalii!

O manichiura ingrijita este o carte de vizita pentru orice doamna sau domnisoara. Poate tocmai de aceea, in aceasta perioada, manichiuristele sunt asaltate de cereri din partea clientelor care vor sa arate impecabil de Sarbatori.


Pe lânga tuns, vopsit, pensat si epilat, urmasele Evei, care se ingrijesc de imaginea lor, nu uita sa-si faca o programare si pentru o manichiura si o pedichiura. De altfel, acestea sunt printre cele mai cerute servicii cu ocazia Sarbatorilor de iarna. Oricât de ocupate ar fi cu pregatirea mesei de Craciun si impodobirea bradului, craiovencele reusesc sa-si gaseasca timp pentru a trece pe la un cabinet de infrumusetare sa-si faca manichiura si pedichiura.


„De obicei, tinerele cer o manichiura frantuzeasca sau intr-o nuanta mai inchisa“, a dezvaluit Silvia Cocos, manichiurista la „Salon Madame“. In ceea ce priveste forma unghiilor, rotunda sau patrata, aceasta se executa in functie de dorinta clientei. Totusi, noile tendinte cer ca unghiile sa nu mai fie foarte lungi. O mâna ingrijita trebuie sa fie si hidratata. De aceea, indiferent de tipul dumneavoastra de piele, manichiurista de la „Salon Madame“ va recomanda sa folositi zilnic o crema hidratanta.


Nu uitati de hidratare!


„Cremele de mâni din galbenele sunt deosebit de eficiente in tratare pielii uscate. Hidratarea este esentiala, mai ales pe timpul iernii, când temperaturile scazute afecteaza epiderma“, a spus Silvia Cocos.


Si daca adolescentele opteaza pentru o manichiura clasica, doamnele aflate in plina maturitate nu se multumesc doar cu o oja.


„Foarte cerute sunt si manichiurile cu model, mai ales din partea doamnelor care s-au plictisit de clasica oja si vor sa incerce ceva nou“, a precizat manichiurista. Modelele se pot executa indiferent de lungimea unghiei, iar o astfel de operatie nu dureaza decât câteva minute.


Nici pedichiura nu este neglijata de craiovence. Fie ca vor purta sau nu un pantof decupat in seara de Craciun, doamnele si domnisoarele nu neglijeaza acest detaliu.


„Cea mai ceruta este pedichiura frantuzeasca, peste care se realizeaza un model discret“, a mentionat Silvia Cocos.


Si chiar daca la salon vi se va oferi si un masaj la picioare, insotit de o hidratare, aceasta nu inseamna ca trebuie sa renuntati la ingrijirea la domiciliu.


„In comert exista o multitudine de creme special create pentru ingrijirea picioarelor, dar pentru a da rezultate acestea trebuie folosite zilnic“, a recomandat Silvia Cocos.


Fara forfecute si unghiere!


O data cu aderarea României la Uniunea Europeana, cabinetele de infrumusetare va trebui sa-si schimbe maniera de executare a unor servicii. Incepând cu 1 ianuarie 2007, manichiurista dumneavoastra nu va mai avea voie sa va taie pielitele de la unghii cu forfecuta si nici sa foloseasca unghiera.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS