7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Concentrati-va asupra scopurilor personale. Este posibil sa primiti ajutor din partea unui prieten sau unei rude pentru a finaliza ceea ce ati inceput sau este in curs de desfasurare.


Taur


Asumati-va responsabilitatea faptelor si nu mai dati vina pe altcineva. Forta va va arata calea. Aveti câteva idei bune astazi pe plan profesional, asa ca ar fi bine sa le puneti in aplicare si veti avea parte de o marire de salariu.


Gemeni


Daca nu sunteti foarte clar in directivele pe care le dati, nu va asteptati sa primiti un raport perfect. Clarificati-va mai intâi cerintele.


Rac


Pe ordinea de zi vor fi grijile pentru siguranta financiara. Atâta timp cât nu veti face altceva decât planuri privind viitorul dumneavoastra, veti avea parte de ingrijorari.


Leu


Veti face fata oricarei probleme ivite pe parcursul zilei. Seful va fi fermecat de randamentul de care dati dovada.


Fecioara


Analizati-va situatia financiara si faceti planuri de economisire a banilor pentru momentul retragerii, pentru o noua casa sau alt lucru pe care vreti sa-l cumparati.


Balanta


Trebuie sa va gânditi la o schimbare. Calatoriile, educatia sau noi proiecte va vor indrepta catre o noua imagine si cu siguranta trebuie sa se afle in programul dumneavoastra.


Scorpion


Veti avea o zi linistita pe care este posibil sa o petreceti acasa, alaturi de cei dragi.


Sagetator


Relatiile sentimentale, atât de tumultuoase in ultima vreme, se vor stabiliza. Calatoria pe care o pregatiti se va derula mai bine decât sperati.


Capricorn


Veti constata ca va este greu sa discutati probleme personale cu membrii familiei. Veti obtine mai mult daca va achitati de responsabilitatile fata de casa si daca incercati sa discutati problemele intime cu prietenii.


Varsator


Va simtiti deprimat pentru ca sunteti departe de casa sau pentru ca urmeaza sa plecati la un drum lung.


Pesti


Depresia dumneavoastra este cauzata de sentimentele de singuratate si nesiguranta. Aveti nevoie sa iesiti in oras cu prietenii care gândesc pozitiv si va sprijina pentru a uita de toate necazurile care v-au afectat in ultima vreme.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS