10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Astazi va ocupati de problemele financiare nerezolvate. Daca vi se propune o colaborare, ar fi bine sa o acceptati, pentru ca va determina o schimbare in bine in viata dumneavoastra.


Taur


Sunteti nevoit sa faceti cheltuieli neprevazute. S-ar putea sa va schimbati programul in ultimul moment, pentru a va ocupa de o problema urgenta a partenerului de afaceri. Se anunta o zi deosebit de incarcata, asa ca organizati-va cât mai riguros.


Gemeni


Este momentul sa va concentrati atentia asupra problemelor din familie. Va puteti baza pe intuitie, dar va sfatuim sa tineti cont si de parerile partenerului de viata.


Rac


Astazi puteti rezolva o problema financiara care va framânta de mai mult timp. In prima parte a zilei este posibil sa vi se propuna o afacere care v-ar putea redresa bugetul.


Leu


Aveti ocazia sa puneti in practica planurile in legatura cu o afacere rentabila. Relatiile de prietenie au o evolutie buna, insa dorinta dumneavoastra de independenta ar putea genera tensiuni in familie. Fiti diplomat si nu refuzati dialogul cu membrii familiei.


Fecioara


Nu va grabiti sa incepeti o activitate noua pâna când nu le finalizati pe cele deja incepute. Pentru a avea succes pe plan profesional, trebuie sa fiti perseverent si inventiv.


Balanta


Sunteti in forma si este momentul sa demarati noi activitati si sa va faceti planuri de viitor pentru camin. Partenerul de viata si prietenii va incurajeaza si va ajuta. Va sfatuim sa va detasati de problemele de moment si sa fiti mai optimist.


Scorpion


Astazi va bucurati de o creativitate deosebita, care va poate ajuta mult la rezolvarea problemelor profesionale. Relatiile pe plan sentimental sunt foarte bune. Atentie, aveti tendinta sa-i faceti reprosuri nemeritate persoanei dragi!


Sagetator


Se pare ca sunteti nemultumit din cauza ca s-a amânat o calatorie in interes de serviciu. Tot raul e spre bine: astazi nu sunt recomandate calatoriile lungi. Dupa-amiaza puneti bazele unei colaborari pe termen lung.


Capricorn


Schimbarile pe care le initiati acasa sunt apreciate de membrii familiei, dar va sfatuim sa tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu incepeti mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca riscati sa nu duceti la bun sfârsit nici una dintre ele.


Varsator


Incepeti ziua hotarât sa finalizati o lucrare inceputa mai de mult in casa. O femeie mai in vârsta din familie va ajuta financiar, dar incearca sa-si impuna punctul de vedere. Dupa-amiaza primiti o veste buna de la o ruda apropiata.


Pesti


Desi aveti multe probleme de rezolvat, va sfatuim sa va menajati si sa acordati mai mult timp odihnei. In partea a doua a zilei sunteti tentat sa cheltuiti o suma mare de bani. Fiti prudent pentru ca nu este o zi favorabila investitiilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS