16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRevelion de cinci stele

Revelion de cinci stele

Pentru cei care dispun de venituri substantiale, agentiile de turism au oferte de vacanta dintre cele mai tentante. Cuba, Insulele Mauritius sau Bangkok sunt doar câteva dintre destinatiile pe care le puteti alege pentru un sejur de Revelion.


Sfârsitul de an poate fi un bun prilej pentru a va lua un concediu si, de ce nu, sa vizitati tari indepartate. Daca v-ati saturat de ger si tânjiti dupa zilele calduroase de vara când va bronzati pe plaja, atunci este cazul sa va faceti bagajele si sa plecati in vacanta in Cuba sau chiar in Insulele Mauritius.


Totusi, pretul unei excursii intr-o locatie exotica este destul de piperat. Pentru o vacanta in Cuba, la Varadero, va trebui sa scoateti din buzunar 2.495 de euro. Bineinteles ca la o asemenea suma serviciile care vi se ofera sunt de exceptie. Pachetul include bilet de avion Bucuresti – Paris – Havana si retur, taxele de aeroport, transportul de la aeroport la hotel, noua nopti cazare intr-un hotel de cinci stele cu pensiune completa: mic dejun, prânz, cina, bauturi locale racoritoare si alcoolice, dar si o cina speciala in seara de Revelion. De asemenea, vi se va oferi intâmpinare si asistenta in aeroport la sosire si plecare.


3.255 de euro pentru noua zile in Mauritius


Ceva mai mult costa o vacanta in Mauritius. Situata in estul Africii si al peninsulei Madagascar, locatia inseamna Insulele Mauritius, Rodrigues, St. Brandon, Agalega si multe alte insule foarte mici. Este in consecinta locul ideal pentru cei care vor sa se bucure de o baie in ocean la sfârsitul lunii decembrie. Inainte de a visa la un concediu intr-o astfel de locatie ar trebui sa stiti ca preturile nu sunt la indemâna oricui. Noua nopti petrecute intr-un hotel de cinci stele din Mauritius costa 3.255 de euro. Pe lânga cazare, tariful mai include o cina speciala in seara dintre ani, micul dejun si cina in fiecare zi, transportul cu avionul Bucuresti – Paris – Mauritius si transportul de la aeroport la hotel.


Mult mai putin costa o excursie in Thailanda. Daca vreti sa vizitati doua regiuni din aceasta tara: Pattaya si Bangkok, trebuie sa platiti 1.765 de euro. Veti petrece patru zile la Pattaya si trei la Bangkok, iar cazarea se va face in hoteluri de patru, respectiv cinci stele. Tariful include: bilet de avion Bucuresti – Paris – Bangkok si retur, taxele de aeroport si micul dejun de tip bufet in fiecare zi. Cina festiva de Revelion va avea loc la un hotel de patru stele din Pattaya.


Nici hotelurile din Singapore nu au tarife exorbitante. O excursie de sapte zile, timp in care veti fi cazati in Singapore si Phuket, costa 1.619 euro. Pretul include bilet de avion Bucuresti – Viena – Phuket, taxele de aeroport, cinci nopti cazare cu mic dejun tip bufet la un hotel de cinci stele din Phuket si alte doua nopti cazare in aceleasi conditii la Singapore. Organizatorii au avut grija ca noaptea dintre ani s-o intâmpinati la Phuket.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS