17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRevenirea la natural

Revenirea la natural

Adio femeilor „vampe“… Noua femeie este expresia unui stil de viata natural in care locul principal il ocupa confortul atât in ceea ce priveste lenjeria intima, cât si hainele.


Acesta este rezultatul unui studiu referitor la trendul feminin realizat de marca Intimissimi. Perioada lenjeriei tanga a ajuns la apus, acum doamnele preferând un slip din tesut natural precum bumbacul sau matasea, pe cât posibil fara cusaturi.


Revine in prim-plan maioul, ce poate fi purtat pe sub haine, dar poate fi lasat la vedere pe sub jacheta. Femeile din zilele noastre spun adio push-up-ului, fiind preferate sutienele in forma de triunghi care sustin sânii in mod natural.


Doamnele spun acum un „nu“ categoric ciorapilor provocatori, in special celor de culoare neagra, fiind preferati cei in culori naturale. O revenire spectaculoasa o constituie furoul. Lasat in umbra o buna perioada, furoul este acum din nou in atentia reprezentantelor sexului frumos, fiind preferate variantele din matase fara o prea mare incarcatura de broderii.


In ceea ce priveste pijamaua, se remarca aceeasi tendinta catre simplitate, fiind extrem de cautate pijamalele stil barbatesc din bumbac sau matase.


Renuntarea la agresivitate


Rezultatele cercetarii confirma faptul ca femeia, cel putin in aceasta perioada, renunta la agresivitate pentru a se intoarce catre femininul autentic si natural.


A fi o femeie naturala inseamna sa stii sa alegi hainele potrivite pentru locul de munca, pentru iesirile cu prietenii, pentru intâlnirile romantice, dar inseamna si sa stii sa-ti oferi momente de relaxare si confort.


Noua femeie cultiva gustul increderii si placerea unei relatii intime si autentice. In acest univers al calmului si armoniei, moda devine un joc.


In ceea ce priveste machiajul, acesta devine aproape de neobservat. Doamnele se concentreaza acum mai mult pe proprietatile curative ale produselor cosmetice, fiind preferate cele care, pe lânga rolul pe care il au, ofera si protectie tenului, buzelor sau ochilor.


 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS