11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPregatiti-va de Revelion!

Pregatiti-va de Revelion!

Inca nu v-ati decis ce veti purta la petrecerea dintre ani? Atunci este cazul sa va grabiti pentru ca un astfel de detaliu nu poate fi lasat pe ultima suta de metri.


O vorba veche spune ca dispozitia din seara de Revelion va va influenta starea de spirit din anul urmator, asa ca trebuie sa pregatiti evenimentul cu foarte mare grija. Nici tinuta pe care o veti adopta la o astfel de petrecere nu poate fi neglijata.


Lucrul cel mai important de care trebuie sa tineti cont când va alegeti toaleta de Revelion este locul unde va avea loc petrecerea. Pentru a nu va simti stânjenita ar fi bine sa va imbracati in concordanta cu ceilalti invitati.


Daca decideti sa petreceti seara dintre ani in familie, atunci cu siguranta nu aveti nevoie de o toaleta extravaganta. Si totusi, acesta nu este un motiv sa va neglijati. Cei dragi se vor bucura sa vada ca v-ati dat silinta sa va aranjati. Chiar si o banala pereche de blugi asortati cu o bluza decoltata sau dintr-un material pretios pot constitui o varianta de tinuta. Vreti sa va puneti in evidenta picioarele? Atunci nu ezitati sa alegeti o rochie sau o fusta midi, putin evazata, care va va da o nota de eleganta.


Pentru o petrecere intr-un club, aveti de ales din o multitudine de tinute. Fusta scurta si mulata asortata cu o pereche de colanti negri si ghete sau cizme (neaparat cu toc) si o bluza colorata, pantaloni trei sferturi purtati cu un top indraznet, combinatiile sunt limitate doar de imaginatia dumneavoastra.


Cizme sau sandale?


Daca v-ati rezervat deja o masa la un restaurant, atunci tinuta dumneavoastra ar trebui sa fie ceva mai eleganta. O rochie cu un decolteu adânc si cu talia marcata ar fi ideala intr-o asemenea situatie. Rochiile care va dezgolesc umerii sau combinatiile de fuste elegante purtate cu topuri din materiale pretioase se pot transforma intr-o toaleta ideala de Revelion.


Bineinteles ca linia articolelor vestimentare pe care le veti purta va tine cont si de constitutia dumneavoastra. Chiar daca in acest sezon designerii va propun sa purtati rochii sau bluze cu talia marcata, daca aveti probleme cu greutatea este indicat sa va indreptati atentia catre alte croieli. De exemplu, o bluza lunga si dreapta cu umerii goi va crea impresia unei siluete longiline.


Nuanta toaletei este de asemenea importanta. Pentru ca nimeni nu vrea sa treaca neobservata la un asemenea eveniment, este indicat sa va indreptati atentia spre culori precum: auriu, argintiu, mov sau rosu inchis. In caz ca vreti sa va imbracati in negru, atunci va trebui sa purtati un accesoriu viu colorat.


Intr-o seara atât de importanta nici accesoriile nu sunt de neglijat. Cu siguranta doamnele si domnisoarele vor avea nevoie de o poseta in care sa strecoare un ruj, o cutie de pudra sau vreun alt produs cosmetic de care nu se pot desparti. Poseta va trebui sa fie insa de dimensiuni reduse si, daca este posibil, sa se asorteze cu incaltamintea. Si pentru ca este vorba de o petrecere deosebita, chiar daca este iarna, va puteti alege orice fel de incaltaminte doriti: sandale, pantofi decupati sau cizme cu blana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS