15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Planuiti sa faceti o calatorie de placere, dar problemele financiare v-ar putea impiedica si de data aceasta sa va indepliniti dorinta. Cu putina imaginatie, puteti face aceasta zi mai placuta.


Taur


Desi aveti o multime de planuri, n-ar fi exclus sa descoperiti ca nu sunteti in stare sa realizati nici macar o parte din cele propuse. Primiti ajutor de la prieteni si veti obtine macar niste confirmari. Nu este exclus sa va indragostiti.


Gemeni


S-ar putea sa fiti deprimat din cauza unor vesti pe care le primiti. Nu prea stiti incotro sa va indreptati, mai ales ca nici nu stiti la cine sa apelati ca sa iesiti din impasul financiar prezent.


Rac


Un prieten se confrunta cu probleme financiare si va solicita ajutorul. Desi nu va surâde ideea de a-i impumuta bani, nu puteti sa-l refuzati. La serviciu mai aveti de tras pâna terminati proiectul in care sunteti implicat. Totul roz, in schimb, pe plan sentimental.


Leu


Sunteti prea agitat si din aceasta cauza riscati sa faceti totul pe dos. Catre seara va planificati vizite sau va intâlniti cu o persoana care va atrage. Fiti cât se poate de calm si detasat.


Fecioara


Sunteti cam nervos. Vestile pe care le tot asteptati din partea unei firme intârzie. Va merge bine in dragoste si aluziile unor persoane de sex opus va vor confirma acest lucru.


Balanta


Desi va distrati si nu ratati nici o ocazie de a le arata celorlalti ca stiti sa profitati de viata, nu veti fugi de eventualele responsabilitati. Din contra, va veti implica in orice proiect care vi se pare provocator.


Scorpion


Aveti un simt acut in ceea ce priveste depistarea ocaziilor favorabile, insa ezitati sa profitati de acestea. Treceti la fapte, nu mai asteptati sa va intreaca altii… In ceea ce priveste dragostea, o persoana de sex opus va poarta noroc.


Sagetator


Sunteti pe punctul de a lua o decizie foarte importanta cu privire la viitor. Daca nu sunteti sigur ca ati analizat bine situatia, ar trebui sa amânati punerea in practica a acesteia pentru o alta zi. Ocupati-va mai mult de familie si de cei dragi.


Capricorn


Va ajung la urechi vorbe nu tocmai placute. Pâna sa va dati seama ca sunt zvonuri, n-ar fi exclus sa va certati cu cineva drag, asadar fiti foarte prudent. Primiti vizita unor rude prin alianta si poate chiar cadouri.


Varsator


Fie ca va convine sau nu, veti fi nevoit sa le faceti sefilor pe plac. Se pare ca depindeti inca de ei si lucrul acesta va scoate din sarite. Ati putea câstiga o suma de bani dintr-o sursa necunoscuta.


Pesti


Sunteti motivat in tot ceea ce faceti si nimeni nu va poate impiedica sa aveti realizarile scontate. Este o zi in care daruiti dragoste si primiti pasiune. Persoana iubita va face un cadou care va bucura foarte mult.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS