12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Va intrebati când veti fi rasplatit pentru tot ceea ce faceti si când se va termina ghinionul care pare sa va urmareasca in ultima vreme.


Taur


Acum, ca v-ati atins cel putin unul dintre teluri, pregatiti-va pentru a le infaptui si pe celelalte, asa ca ar fi bine sa va concentrati asupra studiului sau muncii, nu va dati in laturi de la nici un proiect.


Gemeni


Ati visat la o schimbare, astazi este timpul ca visul sa vi se indeplineasca. Nu faceti insa greseala de a astepta transformari radicale peste noapte.


Rac


Filozofia dumneavoastra „mergi cu valul si va fi bine“ s-ar putea sa nu mai fie deajuns pentru a reusi sa treceti peste toate problemele pe care le intâmpinati astazi.


Leu


Din fericire, nu aveti planuri prea mari legate de cumparaturi astazi, pentru ca altfel ati avea probleme cu finantele.


Fecioara


Acum e momentul sa va indepliniti telurile. Aveti tot ce va trebuie ca sa reusiti. In mod normal ati solicita si ajutorul cuiva apropiat, dar de data asta va descurcati si singur. S-ar putea sa primiti o vizita.


Balanta


In prima parte a zilei, va ocupati de rezolvarea unei probleme financiare care nu va da pace de mai mult timp. Vi se propune o colaborare care promite sa va aduca mari avantaje materiale.


Scorpion


In prima parte a zilei, sunteti abatut din cauza dificultatilor pe care le intâmpinati pe plan sentimental.


Sagetator


Daca faceti totul ca si pâna acum, dar nu se observa vreo schimbare, trebuie sa va modificati prioritatile si este momentul propice pentru asta. Nu va panicati, nu e cazul si nici nu veti rezolva asa problemele.


Capricorn


Reputatia dumneavoastra este cea pe care v-o faceti singur. Nu sunteti tocmai multumit de ea, dar stiti prea bine ca oamenii au motive sa va priveasca oarecum cu suspiciune.


Varsator


Aveti tendinta sa va inchideti in dumneavoastra si sa reactionati brutal la orice remarca. Daca vreti sa intrati in gratiile cuiva nu e tocmai modul cel mai indicat.


Pesti


Uitati de problemele pe care
le-ati avut pâna acum. Nimeni nu va pune bete in roate, e doar imaginatia dumneavoastra. O data ce veti reusi sa treceti peste problemele ivite nu mai aveti de ce sa va uitati inapoi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS