7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Daca va este teama de vreo drama in viata personala, nu incepeti nici un proiect nou. Pregatiti-va pentru o calatorie, exista sansa unor delegatii sau chiar a unei excursii.


Taur


Astazi sunteti cam egocentrist, insa aceasta atitudine va fi tolerata, mai ales de prieteni.


Gemeni


Sariti peste orice aspect profesional astazi, nu va puteti concentra si stricati mai mult lucrurile.


Rac


Distractia nu este ceva rau, chiar daca adesea aveti impresia ca va cam pierdeti vremea si trece viata pe lânga dumneavoastra.


Leu


Lasati soarta sa se manifeste si nu mai incercati sa controlati totul, mai ales ca stiti ca, la final, nu dumneavoastra veti fi cel care sa puna punctul pe „i“, cu atât mai mult cu cât acest lucru ar implica asumarea unor responsabilitati prea mari.


Fecioara


Astazi, in ciuda presiunii din jurul dumneavoastra, veti cauta sa obtineti cât mai mult confort si la munca, si in viata de familie.


Balanta


Va traiti viata intr-o emotie continua? Daca va simtiti stresat, luati o pauza, retrageti-va intr-un colt, opriti telefonul si gânditi-va putin la dumneavoastra.


Scorpion


Sunteti pregatit pentru dragoste? Astazi este ziua dumneavoastra in ceea ce priveste aspectul amoros.


Sagetator


Trebuie sa va urmariti prioritatile cu atentie astazi. Daca va treziti prea devreme, s-ar putea sa va simtiti putin ametit si, spre dupa-amiaza, chiar sa va ia somnul si sa nu mai reusiti sa va concentrati la ceea ce faceti.


Capricorn


Astazi va aflati intr-o situatie dificila, insa aduceti-va aminte ca va puteti baza intotdeauna pe arma dumneavoastra secreta: creativitatea. Daca sunteti aratat cu degetul de vreun superior, pur si simplu gânditi repede si va va veni o idee geniala pentru a iesi din orice dificultate.


Varsator


Sunteti prins intr-un joc murdar al bârfelor, auziti mai multe lucruri decât ati vrea sa stiti si va simtiti in dificultate.


Pesti


Ati tras o linie destul de groasa intre dumneavoastra si restul lumii, vreti sa va inchideti in dumneavoastra si sa va rezolvati singur problemele, dar prietenii, cei adevarati, nu va vor lasa singur. Ajutorul lor este binevenit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS