10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Week-end-ul acesta aveti de gând sa va intâlniti cu o persoana pe care nu ati vazut-o de mult timp. Se poate ca aceasta intâlnire sa aiba un impact de proportii asupra dumneavoastra. Veti afla lucruri noi, printre care unele de importanta majora.


Taur


Ar trebui sa va vizitati un prieten, macar pentru simplul motiv ca acesta va datoreaza o suma de bani. De altfel, nici dumneavoastra nu stati prea bine la capitolul finante. Constatati ca trebuie sa va recalculati lista de prioritati referitoare la banii pe care ii cheltuiti.


Gemeni


Este bine sa va puneti la punct un program pentru ca se prevad vizite inoportune si ar fi indicat sa va terminati treaba inainte de amiaza. S-ar putea ca venind spre casa sa trageti o cearta cu un necunoscut din cauza unor remarce nepoliticoase.


Rac


Sunteti vioi si inzestrat cu un magnetism deosebit, astfel ca toti cei din jur sunt fermecati. Nu prea aveti chef de stat acasa si va gânditi la o excursie la munte. Sunteti in centrul atentiei si primiti propuneri interesante de la persoanele de sex opus.


Leu


Sunteti nemultumit din cauza unor acte a caror rezolvare intârzie sa apara. Va trebui sa luati masuri prompte, altfel unul dintre superiori v-ar putea reprosa ca nu va implicati suficient. Cineva de acasa va face o marturisire.


Fecioara


Dinamismul de care dati dovada astazi va ajuta sa va terminati treburile in timp record. In jurul amiezii veti obtine o suma de bani care va este utila in cumpararea unui obiect vestimentar. Primiti o invitatie la casatoria unui prieten.


Balanta


Interesul pe care il manifestati in ultimul timp pentru o persoana este de natura sa va afecteze relatiile de familie. Sunteti insa prea implicat pentru a da atentie unor avertismente primite de la persoane de incredere. Reveniti cu picioarele pe pamânt, macar pentru moment.


Scorpion


V-ati putea simti luat peste picior de afirmatiile unor prieteni facute in gluma. Pe deasupra aveti si unele banuieli la adresa unora dintre acestia. Clarificati problema inainte de a va dezlantui furia. Veti afla ca nimeni nu va vrea raul, ci, dimpotriva, prietenii vor sa va ajute.


Sagetator


Trebuie sa stiti ca timiditatea nu face altceva decât sa puna blocaje relatiilor, care se anunta foarte avantajoase.


 Capricorn


Sunteti cam nelinistit din cauza unei hotarâri cam pripite pe care ati luat-o zilele trecute. Deja nu mai depinde de dumneavoastra. Relaxati-va si petreceti aceasta zi cu prietenii si familia, dar nu acasa, ci in oras.


Varsator


Decât sa va pierdeti timpul asteptând, ar fi mai bine sa faceti ceva util, cum ar fi demararea unor activitati noi. Viata vi se pare cam plictisitoare si nimic nu va multumeste atâta timp cât nimic nu se schimba.


Pesti


Week-end-ul este favorabil intâlnirilor si discutiilor de afaceri. In cazul in care aveti temeri legate de un examen trebuie sa stiti ca astrele va sunt favorabile. Cu banii nu stati prea bine, dar grijile dumneavoastra sunt indreptate catre altceva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS