8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDetaliile fac diferenta

Detaliile fac diferenta

Bibelouri, tablouri, antichitati, toate au rolul de a va personaliza caminul. Asa ca, de fiecare data când mergeti la cumparaturi, ar fi bine sa inspectati si magazinele care vând obiecte pentru decorarea locuintei.


Pentru a-si mobila locuinta dupa noile tendinte, o persoana trebuie sa dispuna de o suma importanta de bani. Totusi, solutii exista intotdeauna atâta timp cât va puneti si imaginatia la treaba. Nu trebuie sa neglijati obiectele cu care sa va decorati locuinta.


Daca vreti sa faceti o schimbare, dar bugetul nu va permite sa achizitionati mobila noua, puteti sa va schimbati obiectele de iluminat din locuinta. Pretul unei veioze porneste de la opt lei, dar, daca doriti mai mult decât un obiect de decor, atunci este cazul sa faceti o investitie mai mare. Copilul dumneavoastra cu siguranta va fi incântat sa adoarma luminat de o veioza care proiecteaza imaginea unor pestisori. Pretul unui astfel de obiect porneste de la 25 de lei. Lustrele sau lampadarele au preturi ceva mai mari, dar alegerea acestora nu trebuie neglijata. Pentru un lampadar din hârtie, de exemplu, va trebui sa scoateti din buzunar cel putin 40 de lei, iar pentru o lustra 80 de lei. Bineinteles ca preturile acestora pot sa difere in functie de marimea si modelul ales.


Idei de cadouri


Bibelourile sau statuetele pot, de asemenea, schimba aspectul unei locuinte. Modelele acestora se vor alege in primul rând in functie de utilitatea camerei pe care vreti s-o infrumusetati. Daca micutii sunt incântati când etajerele camerei lor sunt intesate cu jucarii de plus sau bibelouri care intruchipeaza diferite animale, alte obiecte de decor ar fi indicate pentru un dormitor de adulti.


Totusi, indiferent de vârsta si gusturile proprietarilor, din nici o locuinta nu ar trebui sa lipseasca vazele cu flori. Mici sau de dimensiuni impresionante, simple sau cu diverse modele aplicate, vazele pot inveseli orice tip de incapere. Preturile acestora pornesc de la doi – trei lei si pot depasi 100 de lei, in caz ca va faceti cumparaturile din magazine de firma.


Bibelourile, vazele sau tablourile pot fi si un cadou ideal. Nu trebuie neaparat sa asteptati ca prietenii dumneavoastra sa se mute in casa noua pentru a le darui astfel de obiecte. Totusi, inainte de a face o astfel de surpriza este recomandat sa aflati cu precizie cam ce si-ar dori persoana respectiva sau care sunt gusturile acesteia. Alt cadou ar fi tablourile cu texte haioase sau induiosatoare, care sunt si un bun prilej pentru a va afirma sentimentele fata de cel care primeste cadoul. Un text haios inramat costa in jur de zece lei.


O data cu trecerea la un nou sezon, si locuinta dumneavoastra poate sa-si schimbe aspectul. Si cum in magazine au aparut deja obiecte specifice sarbatorilor de iarna, este cazul sa faceti noi cumparaturi. Oameni de zapada din plastic, clopotei aurii, lumânari, Mos Craciun cu sacul in spate, toate asteapta pe rafturile magazinelor, sa fie achizitionate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS