24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte stiri

Cehii – campioni mondiali la baut bere


Cehii sunt campioni mondiali la baut bere, devansându-i categoric pe nemti, clasati abia pe locul trei. Dupa cum informeaza Germany Live, in 2005, cehii au consumat 160,5 litri de bere pe cap de locuitor. Locul doi in clasament este ocupat de irlandezi, cu 127,4 litri, in timp ce in Germania, consumul pe cap de locuitor este de 109,9 litri de bere.


A nascut la toaleta


O croata de 23 de ani a nascut in timp ce afla la toaleta. Dupa cum informeaza site-ul 7sur7.be, copilul a cazut in apa vasului de toaleta si risca sa se inece. Din fericire, sotul femeii a chemat ajutoare, iar fetita a fost salvata dupa ce i-a fost taiat cordonul ombilical, au anuntat mai multe publicatii croate. Copilul a venit pe lume cu patru zile inainte de termen. El a cântarit la nastere 3,3,kg si masura 48 de centimetri.


Miss Israel – fara pusca din motive estetice


Miss Israel a obtinut permisiunea de a nu purta pusca in timpul serviciului militar si asta din ratiuni pur estetice. Dupa cum informeaza Libero.it, Yael Nezri, de 18 ani, actuala Miss Israel, isi satisface in prezent serviciul militar. Ea nu va putea efectua antrenamentele altaturi de colegii sai, pentru ca patul pustii i-ar fi provocat vânatai pe picioare. In aceste conditii, Regina frumusetii din Israel ar avea mari probleme sa participe la sedintele foto care sunt obligatorii pentru o Miss.


„Greatest Hits“ – Queen – cel mai bine vândut album din toate timpurile


„Greatest Hits“, al formatiei Queen, este cel mai bine vândut album din Marea Britanie, potrivit unui clasament realizat de Uk Charts Company. Albumul, lansat in 1981, a fost vândut in 5.407.587 de exemplare. Pe locul doi in clasament se afla legendarii Beatles cu „Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Hand“, in timp ce medalia de bronz revine nonconformistilor de la Oasis cu „(What’s the Story) Morning Glory“. Popstarul britanic Robbie Williams are sase albume in Top 100, in timp ce printre marii absenti se afla Rolling Stones, Bob Dylan, Sex Pistols si Sting.


Kate Hudson, in comedia romantica „Bride Wars“


Actrita Kate Hudson va fi protagonista comediei romantice „Bride Wars“. Dupa cum informeaza site-ul corusnouvelles.com, care citeaza publicatia Variety, Kate Hudson, de 27 de ani, a acceptat recent sa faca parte din distributia filmului ce va fi produs de societatile New Regency si Firm Films. Pelicula prezinta povestea a doua tinere ce sunt foarte bune prietene. Cele doua ajung la neintelegeri din cauza ca se hotarasc sa se marite in aceeasi zi. Nici una din ele nu vrea sa schimbe data nuntii si de aici apar o serie de conflicte. Scenariul original a fost scris de Greg DePaul in anul 2004. Filmarile vor incepe in cursul anului 2007.


Nicole Kidman – insarcinata


Dupa nenumarate incercari de a ramâne insarcinata, actrita australiana Nicole Kidman a reusit in sfârsit sa isi vada visul cu ochii: in câteva luni, va deveni mamica. Tata copilului este, cum era si de asteptat, solistul de muzica Keith Urban, care in prezent este in cura de dezintoxicare. De altfel, Keith a primit fericita veste exact in clinica, unde trebuie sa isi petreaca 30 de zile pentru a scapa de dependenta de alcool. „Am vrut sa fiu sigura atunci când o sa ii dau vestea lui Keith. A fost foarte fericit, insa si nervos pentru ca nu poate fi lânga mine“, a declarat actrita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS