10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Ati fi nebun sa nu acceptati sansa care vi se ofera in acest week-end. Puteti sa va indepliniti scopurile daca petreceti mai mult timp alaturi de familie.


Taur


Emotiile nu trebuie sa va impiedice sa judecati bine situatia financiara. Doar pentru ca cineva drag v-a cerut bani nu inseamna ca trebuie sa-i si dati. Un sfat sau ajutorul dumneavoastra ii poate fi de folos pentru redresarea pe plan financiar.


Gemeni


Primiti banii de care aveti nevoie si reusiti sa va achitati datoriile mai vechi. O discutie care are loc intre prieteni la un pahar va poate facilita o reusita la care va gânditi de mult timp.


Rac


Munca grea va fi rasplatita daca ati fost destul de perseverent in atingerea scopurilor dumneavoastra. Efortul pe care il depuneti muncind chiar si in week-end va va ajuta sa faceti schimbarile pe care altii le credeau imposibile.


Leu


Relatiile pe care le aveti cu unele persoane v-ar putea fi utile in legatura cu proiectele pe care le-ati facut pentru week-end.


Fecioara


In acest week-end va faceti noi cunostinte. O persoana care calatoreste v-ar putea ajuta intr-o problema financiara sau profesionala. Gânditi-va la o calatorie in afara localitatii, o plimbare in parc sau poate o iesire la un film care sa va destinda.


Balanta


Fiti mai increzator in calitatile pe care le aveti si incercati sa-i convingeti pe ceilalti ca sunteti o persoana foarte capabila. In acest week-end veti face noi cunostinte care va vor fi de ajutor pe viitor.


Scorpion


Credeti ca rezolvarea problemelor dumneavoastra sentimentale tine de marturisirea pe care trebuie sa o faceti partenerului. Nu va pripiti, multe din aceste probleme se rezolva de la sine. Aveti de facut o multime de drumuri pentru a va rezolva problemele financiare.


Sagetator


Ar fi cazul sa acordati o mai mare atentie aspectului exterior, mai ales daca vreti sa iesiti in oras. Sunteti hotarât sa finalizati o activitate in timp record, astfel incât sa demonstrati sefului de ce sunteti in stare.


Capricorn


Ingeniozitatea de care dati dovada in acest week-end v-ar putea ajuta sa depasiti cu usurinta problemele pe care vi le creeaza familia. Este bine sa va bazati pe propriile instincte inainte de a lua decizii de care ceilalti incearca sa va convinga.


Varsator


Sunteti prea implicat in problemele celorlalti pentru a va mai gândi si la sanatatea dumneavoastra. Macar in acest week-end incercati sa dati o mai mare atentie organismului dumneavoastra. Seara faceti o plimbare in parc sau o activitate de recreere; nu se stie niciodata pe cine puteti intâlni.


Pesti


Aveti noroc la bani si n-ar fi exclus sa obtineti niste câstiguri nesperat de mari din afaceri. Cererea pe care doriti sa o adresati sefului la inceputul saptamânii viitoare va fi rezolvata in avantajul dumneavoastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS