14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBuget pentru incaltaminte

Buget pentru incaltaminte

De pe lista de cumparaturi necesare o data cu venirea iernii nu poate lipsi incaltamintea. Adulti sau copii, pasionati sau nu de moda, toti trebuie sa intâmpinam gerul in incaltari calduroase.


Achizitionarea unei perechi de incaltaminte de calitate poate fi o adevarata problema pentru cei care nu dispun de venituri generoase. Si totusi, in urma unui calcul simplu, veti ajunge la concluzia ca este mult mai ieftin sa platiti o data mai mult, decât sa dati de mai multe ori o suma mica de bani. Inainte de a cumpara, este totusi indicat sa verificati oferta mai multor magazine: veti avea surpriza sa gasiti acelasi produs la preturi diferite. Apoi, ar fi bine sa tineti cont si de evenimentele la care vreti sa purtati incaltamintea. Daca vreti o pereche de ghete pe care le veti purta zilnic, atunci trebuie sa primeze comoditatea. Oricât de cochete ati fi, tocurile inalte si ascutite sunt mai indicate pentru evenimente deosebite decât pentru o zi la serviciu.


In privinta modelelor nu aveti nici un motiv sa va plângeti, intrucât magazinele craiovene s-au aprovizionat cu cele mai recente aparitii. Domnii au de unde alege: bocanci imblaniti, ghete elegante, toate asteapta pe rafturi. Preturile, in schimb, ar fi cele care tin la distanta cumparatorii. O pereche de bocanci din piele depaseste 100 de lei, iar daca vreti neaparat sa purtati ceva din noua colectie atunci mai trebuie sa va scotociti prin buzunare de câteva zeci de lei. Ceva mai ieftina este incaltamintea din piele ecologica sau din vilin.


400 de lei pentru o pereche de cizme


Si daca domnii nu fac prea multe mofturi in alegerea bocancilor, pentru doamne si domnisoare, incaltarile sunt accesoriu foarte important. Poate tocmai de aceea producatorii exploateaza aceasta slabiciune feminina si pun preturi destul de mari la marfa pe care o comercializeaza. Fara 100 de lei nici nu are rost sa indrazniti sa visati la o pereche de ghete din piele. Mai mult, cizmele de piele din noua colectie pot ajunge si la 400 de lei. De fapt, pentru doamne modelul pare sa conteze mai mult decât materialul. Daca vreti sa purtati modele inedite fiti pregatite sa scoateti din buzunar in jur de 200 de lei. In caz ca nu sunteti foarte pretentioase, aveti sanse sa va asigurati incaltamintea de iarna cu 50 – 60 de lei. Totusi, o pereche de incaltaminte nu este suficienta, cel putin pentru reprezentantele sexului frumos. La o petrecere in club nu se poate merge cu aceleasi ghete cu care ati mers la cumparaturi. Modelele de cizme sau ghete care pot fi purtate la evenimente festive se gasesc in mai toate magazinele craiovene, iar preturile acestora incep de la 75 de lei si pot depasi 300 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS