16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scurte Stiri

Jurnaliste goale de dragul audientei


In incercarea de a atrage cumva atentia publicului, polonezul Ryszard Krajeski a descoperit solutia salvatoare pentru ca telejurnalul canalului sau de televiziune sa se bucure de audienta. Dupa cum informeaza Libero.it, prezentatoarele jurnalului de stiri executa un numar de strip-tease la o ora de maxima audienta, pe canalul de satelit Superstacja. Frumoasele prezentatoare joaca un fel de „strip news“. Fiecare informatie corespunde unui articol vestimentar care dispare o data cu citirea stirii. Producatorul programului a incercat sa isi explice decizia: „Nu e un lucru nou. Astfel de programe exista deja in Statele Unite si in Rusia“.


Sarpele, o noua arma


Un sofer australian aflat sub influenta alcoolului i-a amenintat cu un sarpe viu pe politistii care l-au oprit pentru a-l testa cu alcoolmetrul. Dupa cum informeaza reuters.com, oficialii din cadrul politiei au declarat ca soferul a fost tras pe dreapta lânga orasul Darwin, dupa ce politistii au vazut masina deviind de pe banda de mers. Dupa ce i s-a facut testul care a aratat ca nivelul de alcool in sânge depasea cu mult limita legala, barbatul a fugit si „s-a inarmat“ cu un sarpe viu de pe marginea strazii, a indreptat reptila spre politisti si i-a amenintat. Acestia l-au somat sa lase sarpele, insa barbatul a fugit spre tufisurile din zona, tinând inca sarpele in mâna. Barbatul a fost acuzat pentru conducere sub influenta alcoolului si va fi judecat de Tribunalul Darwin.


Valsul – benefic pentru sanatate


Valsul are efecte benefice asupra ritmului si functionarii inimii, mult mai mult decât orice alt exercitiu aerobic. Dupa cum informeaza Libero.it, in opinia cercetatorilor, secretul valsului consta in faptul ca acest dans place mai mult si, astfel, continuitatea practicarii lui, care este in fond cel mai important aspect al exercitiului fizic, este asigurata. Cel putin asa rezulta dintr-un studiu coordonat de profesorul italian Romualdo Belardinelli, ce si-a prezentat rezultatele cercetarii la American Heart Association.


Richard Gere-spitalizat


Richard Gere, de 57 de ani, si-a fracturat o coasta in timpul filmarilor pentru pelicula „Spring – Break In Bosnia“, care au loc in Bosnia, informeaza site-ul pipole.net. In urma incidentului, actorul a fost dus de urgenta la spital, unde a stat timp de câteva ore. Potrivit sursei citate, Gere a primit calmante pentru durerile insuportabile pe care le avea, dar, cu toate acestea, a spus ca nu vrea sa piarda timpul si se va intoarce cât mai repede pe platourile de filmare.


Eva Longoria: „Nu sunt amanta lui Beyonce“


Eva Longoria a dezmintit zvonurile potrivit carora ar fi amanta lui Beyonce Knowles intr-un nou film, informeaza site-ul teenhollywood.com. „Mi-ar placea sa lucrez cu Beyonce intr-o buna zi. O admir foarte mult pentru talentul ei, dar acesta nu este un lucru pe care am putea sa-l facem impreuna“, a declarat Longoria.


„Am participat impreuna cu Beyonce la evenimentul L’Oreal, care s-a incheiat in urma cu câteva zile, si ne intrebam amândoua de unde a pornit acest zvon. Ce ne deranjeaza foarte tare pe amândoua este ca am vazut in ultima perioada atât la televizor, cât si in presa asa-zisele citate ale mele in care confirmam «relatia» cu Beyonce. Amândoua suntem revoltate din aceasta cauza“, a declarat Longoria.


Pentru Scarlett Johansson, cariera mai presus decât iubirea


Frumoasa actrita americana, Scarlett Johansson, a marturisit ca pentru ea un rol este mult mai important decât prietenul sau, actorul Josh Hartnett . „Viata poate fi complicata atunci când calatoresti permanent in jurul lumii. Insa nu vreau ca viata mea personala sa aiba o influenta asupra deciziei mele de a accepta sau nu un rol, pentru ca trebuie sa plec departe de casa“, a spus vedeta. Cu toate acestea, Scarlett este extrem de fericita alaturi de logodnicul sau. „Nu pot sa spun ce ne aduce viitorul. Cert este ca suntem foarte fericiti“, a spus vedeta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS