12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Scurte stiri

Tentativa de doborâre a recordului la sarutatul in masa


Saptamâna trecuta, in toata lumea s-a sarbatorit Ziua Mondiala a Recordurilor. Dupa cum informeaza Libero.it, mii de persoane si-au pus talentul la incercare in tentativa de a dobori diferite recorduri. Cea mai romantica tentativa dintre toate a avut loc la Paris, unde mii de persoane si-au dat intâlnire pentru a-si da cel mai lung si pasional sarut francez. Operatiunea „Marele sarut“ a avut loc in centrul Parisului si obiectivul a fost acela de a reuni cât mai multe persoane pentru un sarut in masa. Din pacate, parizienii nu au reusit sa doboare recordul precedent, cele 1.188 de persoane fiind prea putine pentru a depasi performanta stabilita anterior.


Un ren beat a bagat in sperieti un orasel suedez


Un ren aflat intr-o avansata stare de ebrietate a bagat in sperieti elevii de la o scoala din orasul suedez Mölndal. Dupa cum informeaza Krone.at, in ultimele saptamâni renul si-a stabilit domiciliul in curtea scolii cu pricina, atras fiind de merele stricate cazute dintr-un pom. De câteva saptamâni, renul se hraneste doar cu fructele fermentate, el având grija in acelasi timp sa ii tina la distanta pe toti cei care indraznesc sa se apropie de mar, principala sa sursa de hrana. „Renul se ridica si ii ataca pe toti copiii care indraznesc sa se apropie prea mult de mar“, a povestit directoarea scolii. Nici politistii nu au reusit sa il alunge pe renul naravas, astfel ca animalul continua sa se odihneasca sub pomul sau preferat.


Pantofi albastri pentru pinguinul Elvis


Pinguinul Elvis, una dintre principalele atractii ale Antarktik-Zentrum din Christchurch, isi va intâmpina de acum vizitatorii incaltat in pantofiori albastri. Dupa cum informeaza Krone.at, pantofiorii din cauciuc sunt necesari din cauza ca atât Elvis, cât si cei sase semeni ai sai au inceput sa aiba rani la picioare din cauza traiului in captivitate. Pinguinii au fost salvati cu ceva timp in urma din salbaticie. Medicii veterinari nu cred ca acestia ar putea supravietui in libertate. De exemplu, Elvis este aproape orb, insa are un talent innascut pentru cântat, motiv pentru care a primit acest nume.


O stea pe Walk of Fame pentru Annette Benning


Annette Benning a fost rasplatita cu o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame din Hollywood. Dupa cum informeaza site-ul starpulse.com, cu aceasta ocazie actrita i-a multumit sotului sau Warren Beatty pentru ca i-a fost alaturi pâna acum. In vârsta de 48 ani, Annette Benning a fost nominalizata de trei ori la premiile Oscar pentru rolurile din „American Beauty“, „Being Julia“ si „The Grifters“, dar inca nu a primit aceasta distinctie. Actrita a declarat: „Dintotdeauna mi-am dorit o familie, iar atunci când am ajuns in lumea filmului l-am intâlnit pe sotul meu si lui ii sunt cel mai mult recunoscatoare, pentru ca datorita lui pot aprecia momente de acest fel la adevarata valoare. Imi iubesc munca, imi iubesc meseria si simt ca traiesc o experienta care nu e nici pe departe incheiata“. Annette Benning s-a casatorit cu Warren Beatty in anul 1992, dupa o poveste de dragoste intensa, si au impreuna patru copii.


Obiectele personale ale lui Steve McQueen scoase la licitatie


Zeci de motociclete, ochelari de soare si alte obiecte personale ale actorului american Steve McQueen au fost recent scoase la licitatie in Los Angeles, multe dintre aceste obiecte fiind adjudecate la un pret mult mai mare decât cel estimat.


Potrivit site-ului cyberpresse.ca, o pereche de ochelari de soare pliabili, din anul 1960, purtati de McQueen in filmul „L’Affaire Thomas Crown“, a fost vânduta pentru suma de 60.000 de dolari. Alt obiect valoros a fost o motocicleta tip Indian Sport Scout din anul 1934, pentru care s-a platit suma de 155.000 de dolari, o motocicleta tip Harley-Davidson Model B din anul 1929, a fost adjudecata la pretul de 32.000 de dolari. „Steve era un impatimit al motocicletelor. Nu conta daca erau performante sau nu, motoare sa fie“, a povestit Barbara Minty-McQueen, a treia si ultima sotie a actorului.


Alt obiect vândut la licitatie a fost o autocamioneta din anul 1958 inca in stare de functionare, a carei viteza poate ajunge pâna la 150 kilometri/ora si care s-a vândut la pretul de 110.000 de dolari.


Actorul Steve McQueen a murit la vârsta de 50 de ani, in urma unui cancer pulmonar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS