24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec


Astazi aveti o zi mai proasta la serviciu, nu reusiti sa va concentrati si va plângeti de lipsa banilor. Familia va sprijina, insa frustrarile acumulate la locul de munca isi spun cuvântul. Incercati sa va detasati de probleme.


Taur


O persoana draga va face astazi o bucurie, fie va aduce un cadou, fie are un succes de care va bucurati si dumneavoastra. Atentie la obiectele electrocasnice, sunteti predispus la rani usoare. Fiti rabdator si nu va terorizati subalternii.


Gemeni


Sunteti prins intr-o dilema din care aveti impresia ca nu exista iesire. Orice decizie ati lua, dintre cele doua posibile, va dezavantajeaza. Sondati piata si incercati sa aflati daca nu exista si o cale de mijloc.


Rac


Va deranjeaza comportamentul celor din jur fata de dumneavoastra, aveti impresia ca nu va apreciaza la valoarea reala. Ofertele de joburi primite v-au dezamagit, simtiti ca puteti mai mult, dar nimeni nu va solicita.


Leu


Partenerul de viata va face mici surprize de care va bucurati, dar care va pun pe gânduri si va fac suspicios. Credeti in sinceritate si nu priviti orice actiune ca pe un mod de a obtine ceva de la oricine. Pe lume exista si sentimente nobile si ati fi nerecunoscator daca nu ati aprecia ceea ce primiti.


Fecioara


Iar lasati trecutul sa va invadeze si acest lucru nu poate decât sa va faca rau. Daca prezentul nu va multumeste, incercati sa faceti ceva in sensul acesta.


Balanta


Prea multa munca va oboseste. Cautati momente de relaxare, incercati sa va menajati, pentru ca mai târziu v-ati putea resimti. Profitati de orice moment liber si bucurati-va.


Scorpion


O zi propice pentru mici câstiguri, unele pe plan financiar, altele morale. Va simtiti vindecat de orice angoasa si dornic sa dati piept cu viata.


Sagetator


Va supara niste vorbe auzite din intâmplare, nu tocmai bune pentru reputatia dumneavoastra. Nu luati seama la orice cuvânt aruncat de oricine, nu va descurajati. Atâta timp cât aveti incredere in dumneavoastra nu aveti de ce sa luati seama la rautatile altora.


Capricorn


Simtiti ca in ultima vreme mergeti pe o pista gresita. Totul va nemultumeste, este cazul sa va opriti si sa va gânditi putin când ati inceput sa va simtiti asa. Poate nu este prea târziu sa va reparati greselile din trecut.


Varsator


Sanse de câstig astazi, banii vin din mai multe surse. Folositi-va capacitatile de bun administrator si faceti niste investitii, nu e momentul sa cheltuiti câstigurile in alte scopuri. Persoana iubita merita si ea o minima investitie.


Pesti


O plimbare, o excursie sau chiar o carte citita sunt moduri in care va puteti relaxa dupa o perioada mai stresanta. Linistea o puteti capata de unul singur, atâta timp cât nu va mai agitati si nu va mai cheltuiti energia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS