Acasă Magazin Scurte stiri

Scurte stiri

O insula din Scotia si-a pierdut „inocenta“


O mica insula din Scotia, Colonsay, unde locuitorii isi lasa de obicei casele si masinile descuiate, a „suferit“ prima tâlharie dupa mult timp, atunci când un muncitor aflat in vizita pe insula a furat 60 de lire sterline (echivalentul a 89 euro sau 115 dolari). Dupa cum informeaza site-ul terra.net.lb, vinovatul a fost prins, a primit o amenda de 400 de lire sterline si a fost obligat sa plateasca despagubiri victimei sale, dupa ce a furat banii de pe insula pe care nu se mai comisese o infractiune din anul 2004. Insula Colonsay, unde se pare ca lacatele ruginesc pentru ca nu sunt folosite, adaposteste o comunitate de doar 125 oameni si este considerata ca fiind unul dintre cele mai sigure locuri din Marea Britanie. Ziarul „Daily Telegraph“ a relatat ca politistul Don McLeod l-a surprins in flagrant pe infractorul James Harvey, de 38 de ani, din Glasgow, care ramasese in Colonsay pentru câteva zile, in asteptarea unui feribot cu care sa ajunga inapoi in Scotia. Victima lui Harvey, „Wee“ David Sutherland, de 75 de ani, a declarat: „60 lire nu inseamna foarte mult, dar asa ceva pur si simplu nu se intâmpla aici. Eu nici macar nu am incuietoare la casa: acest lucru ar trebui sa spuna multe despre situatia de pe insula noastra“. Ultima infractiune petrecuta pe insula Colonsay a implicat câteva masini care au fost „imprumutate“ si apoi abandonate.


Pink vrea sa impiedice sacrificarea porcilor


Nonconformista Pink isi doreste sa infiinteze un adapost pentru… porci, in dorinta de a-i feri sa fie sacrificati si transformati in sunca si cârnati. Site-ul starpulse.com informeaza ca Pink, vegetariana convinsa, este o sustinatoare a drepturilor animalelor si se implica in mod frecvent in campaniile pentru protectia animalelor initiate de organizatia „People For The Ethical Treatment Of Animals“ (PETA). Cântareata spune: „Vreau sa salvezi porcii, in special pe cei care urmeaza sa fie sacrificati. Iubesc animalele: am doi câini si doi hamsteri“.


Supergeniul Courtney Love


Hank Harrison, tatal controversatei Courtney Love, pretinde ca fiica lui a reusit sa convinga presa sa ii arate compasiune datorita faptului ca celebra cântareata este un supergeniu, care are un coeficient de inteligenta extrem de ridicat. Dupa cum informeaza site-ul starpulse.com, cei doi, tata si fiica, sunt in conflict din cauza declaratiilor lui Courtney Love, conform carora Hank Harrison i-ar fi dat droguri pe când ea era doar un copil. Harrison insista ca fiica lui minte, incercând sa-l discrediteze pe el si cartea pe care a scris-o despre ea si despre moartea sotului ei, rockerul Kurt Cobain. Hank Harrison a spus: „Este mai desteapta decât voi si este mai desteapta si decât mine. Are memorie fotografica si un coeficient de inteligenta pe care numai geniile le au. E greu de crezut, stiu, insa eu am testat-o când avea cinci ani si apoi când avea 16 ani. Este adevarat ca este si alcoolica, exact ca tatal meu, iar cicatricile pe care mi le-a facut si ADN-ul pot dovedi acest lucru“.

Exit mobile version