10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinOferta Tiffany & Co. straluceste si in acest sezon

Oferta Tiffany & Co. straluceste si in acest sezon

Tiffany & Co., cel mai mare producator de bijuterii, ceasuri, accesorii, produse pentru companie si cadouri, isi invita clientii sa aleaga dintre produsele create special pentru sarbatorile de iarna. Compania va ofera o gama variata de produse dintre care puteti alege cele mai frumoase cadouri pentru Craciun si Anul Nou.


Pentru acest sezon, Tiffany & Co. va da posibilitatea de a gasi cadouri pentru toate gusturile. Daca vreti sa oferiti ceva special celor dragi sau chiar partenerilor de afaceri, cu siguranta veti reusi sa ii surprindeti in mod placut alegând un obiect rafinat din argint pur si cristal produs de Tiffany. Cel mai mare producator de bijuterii din America satisface si in acest sezon gusturile clientilor sai, oferind o gama variata de produse de cea mai buna calitate, din argint Tiffany, portelan sau cristal.


Tiffany & Co. este cea mai buna alegere daca doriti sa faceti un cadou deosebit. Gama de produse variaza de la accesorii pentru barbati si pâna la obiecte de folosinta zilnica, iar alegerea unui cadou va fi dificila când veti admira butonii din argint minunati, brelocurile rafinate, ramele pentru fotografii ori stilourile. Daca sunteti nehotarâti, va dam un pont: puteti opta pentru obiecte din cadrul faimoaselor colectii Tiffany, „1837“, Paloma Picasso’s Groove, Bamboo si multe altele, colectii ce cuprind cadouri deosebite, fabricate din argint masiv.


Tiffany – paradisul accesoriilor de buna calitate


Pentru ceva cu totul special, va recomandam sa alegeti cadourile si accesoriile din colectia Atlas. Inspirata de ceasul de la intrarea magazinului Tiffany din New York, colectia reprezinta o expresie unica a esentei Tiffany, care se poate observa in fiecare dintre minunatele obiecte.


Dupa cum poate stiti, de la Tiffany & Co. puteti cumpara nu numai bijuterii superbe, ci si accesorii rafinate pentru casa. Fie ca este vorba de vaze sau de sfesnice, obiectele pe care Tiffany le produce in exclusivitate din cele mai pretioase materiale va vor lumina casa si va vor face viata mai frumoasa.


In sfârsit, de la Tiffany puteti cumpara cadouri extraordinare pentru bebelusi. Colectia de obiecte cuprinde minunatii pentru cei mici si se remarca prin finisarea perfecta si prin calitatea deosebita a produselor. Toate articolele pentru bebelusi sunt fabricate din argint pur si ceramica si sunt special concepute cu contururi rotunde si finisari netede pentru siguranta copiilor. Veti oferi un cadou deosebit daca alegeti din aceasta gama jucarii, cesti, cani, seturi de portelan, cutiute sau rame, mai ales ca fiecare dintre aceste micute comori poarta amprenta faimoasei companii Tiffany & Co.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS