10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


In prima parte a zilei sunteti cam visator si aveti tendinta sa neglijati problemele importante. Nu este momentul sa incepeti noi activitati, pentru ca deciziile pe care le luati s-ar putea sa fie gresite.


Taur


Talentul dumneavoastra creativ este apreciat in societate. Ar fi bine sa il folositi pentru rezolvarea problemelor profesionale si in afaceri. Dupa-amiaza primiti vizita unor prieteni de familie, in compania carora va simtiti foarte bine.


Gemeni


Nu sunteti prea comunicativ si ar fi bine sa amânati intâlnirile de afaceri. De asemenea, va sfatuim sa amânati deciziile importante in domeniul financiar.


Rac


Aveti succes in toate activitatile legate de camin, dar si in societate. Puteti sa va faceti planuri de viitor. Ideile dumneavoastra sunt apreciate atât de partenerul de viata, cât si de partenerii de afaceri.


Leu


Puterea creativa de care dispuneti va indeamna sa incepeti o activitate noua. Aveti toate sansele de reusita pe plan intelectual si sentimental. Nu neglijati odihna!


Fecioara


In prima parte a zilei, sunteti mai sensibil decât de obicei, iar relatiile cu cei din jur ar putea fi usor tensionate. Fiti prudent si nu faceti promisiuni pe care nu sunteti sigur ca le veti respecta! Dedicati-va timpul liber activitatilor creative.


Balanta


In viata dumneavoastra au loc schimbari importante, care va ofera multe satisfactii. Activitatea intelectuala intensa si puterea creativa contribuie la succesul dumneavoastra pe plan social. In partea a doua a zilei, luati o decizie importanta pe plan sentimental.


Scorpion


Incepeti ziua plin de optimism si cu o imaginatie debordanta. Aveti toate sansele sa va faceti remarcat prin talentul artistic. In partea a doua a zilei, faceti cunostinta cu o persoana care va juca un rol important in cariera dumneavoastra. Nu neglijati relatia cu persoana iubita!


Sagetator


Se pare ca nu aveti nici un moment de relaxare, dar imaginatia si ingeniozitatea va ajuta sa duceti totul la bun sfârsit. Astazi aveti mari realizari pe plan financiar. Daca va stapâniti nervozitatea, relatia cu partenerul de viata va fi excelenta.


Capricorn


Aveti sanse de reusita in tot ce faceti azi. Este un moment excelent pentru examene si proiecte. Relatiile pe plan sentimental sunt foarte bune. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie problemelor de familie.


Varsator


Sunteti hotarât sa incepeti o afacere, dar nu prea va ajung banii. Daca reusiti sa va puneti la lucru imaginatia si inventivitatea, puteti face rost de suma necesara. Dupa-amiaza s-ar putea sa suferiti o deziluzie care nu va afecteaza prea mult. Evitati calatoriile lungi.


Pesti


Zi favorabila pentru planuri de viitor si pentru demararea unor noi activitati in domeniul social. Relatiile cu prietenii si cu partenerul de viata sunt excelente. Nu va pripiti in luarea deciziilor importante!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS