11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte stiri

Cea mai scumpa sticla de sampanie din lume


Compania franceza Pernod Ricard a anuntat ca va lansa in curând un nou sortiment de sampanie, care isi va depasi, cel putin la pret, toti contracandidatii. „Va costa cam 1.000 de euro sticla“, a declarat presedintele Patrick Ricard cu ocazia intâlnirii anuale a actionarilor. In acest fel, Ricard incearca sa se impuna in fata firmelor rivale, cum ar fi LVMH, primul producator de sampanie din lume, care a lansat marci de succes precum Moet et Chandon si Krug.


Munca neapreciata imbolnaveste angajatii


Absenta laudelor din partea sefilor poate fi de rau augur pentru angajati. Dupa cum informeaza Krone.at, aceasta este concluzia la care au ajuns sociologii de la Universitatea Düsseldorf din Germania. Dupa un sondaj realizat printre angajatii diverselor companii, cercetatorii au stabilit ca munca neapreciata are efecte negative, putând duce chiar la probleme cardiace, de circulatie, diabet si suferinte psihice. Aceste consecinte se manifesta la toate nivelurile, de la muncitori si pâna la manageri. Potrivit cercetatorilor, o apreciere din partea sefului este la fel de importanta ca un salariu motivant. Dupa tutun si alcool, lipsa aprecierilor este cea care actioneaza direct asupra corpului. Se secreta mai putina dopamina, hormonul aprecierii, ducând astfel la cresterea cantitatii hormonilor de stres. Pe termen lung, acestia au un efect negativ asupra sanatatii.


Peter Doherty calca pe urmele lui Kate Moss


Dupa o cariera mai mult sau mai putin reusita in domeniul muzicii, Peter Doherty calca pe urmele logodnicei sale, Kate Moss, facându-si debutul in lumea modei. Potrivit site-ului pipole.net, rockerul, celebru mai mult pentru glumele sale proaste pe care le face decât pentru muzica, a devenit recent imaginea firmei engleze Gio-Goi, o marca de imbracaminte destinata vedetelor. „Suntem entuziasmati si asteptam cu interes comentariile lui Peter, o icoana a muzicii rock, cu privire la creatiile noastre“, a declarat Anthony Donnelly, reprezentantul firmei engleze.


Britney Spears divorteaza


Britney Spears divorteaza de sotul ei, Kevin Federline, dupa un mariaj care a durat doi ani, informeaza site-ul infoshowbiz.com. Purtatoarea de cuvânt a Curtii Supreme din Los Angeles a confirmat informatia si a subliniat ca motivul divortului il constituie diferentele ireconciliabile dintre cei doi. Cântareata a depus dosarul de divort in urma cu doar câteva zile si a cerut sa-i fie incredintati cei doi copii, iar fostul sau sot sa aiba dreptul de a-i vizita. Cântareata a cerut ca ambele parti sa suporte in mod egal cheltuielile de judecata si a renuntat la pensia alimentara pe care Federline ar fi trebuit sa o plateasca pentru cei doi copii. Alta pretentie a cântaretei a fost aceea de a nu se considera comune anumite bunuri materiale, cum ar fi bijuterii si obiecte personale. Spears si Federline s-au casatorit in septembrie 2004 si au impreuna doua baieti, Sean Preston, de un an, si Jayden James, nascut pe 12 septembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS