10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


De dimineata aveti o stare de spirit foarte buna, iar relatiile cu prietenii decurg fara probleme. Aveti mari sanse de reusita in societate, dar situatia financiara va cam nemultumeste.


Taur


Dispuneti de idei originale, care va ajuta sa obtineti câstiguri financiare. Un fost coleg de scoala va propune o colaborare avantajoasa sau un nou loc de munca.


Gemeni


Aveti tendinta sa fiti impulsiv din cauza unor neintelegeri cu seful. Fiti prudent in afirmatii. Dupa-amiaza va dati seama ca singura dumneavoastra vina este ca i-ati iesit in cale.


Rac


Un membru mai in vârsta al familiei nu isi respecta promisiunea in legatura cu o suma de bani pe care i-ati solicitat-o. Nu este cazul sa ii faceti reprosuri, pentru ca motivele sunt obiective. Fiti intelegator si rabdator.


Leu


Traversati o perioada favorabila din toate punctele de vedere si aveti senzatia ca nimic nu va poate sta in cale. Aveti posibilitatea sa obtineti un câstig material, dar numai cu un efort serios. Fiti cumpatat.


Fecioara


Aveti un program incarcat, cu multe drumuri in interes de serviciu. Obositor, dar merita efortul. Se pare ca va pregatiti pentru o calatorie importanta, care ar putea fi un pas mare spre afirmare.


Balanta


Sunteti decis sa duceti la bun sfârsit o lucrare inceputa de mai mult timp in interesul caminului. Primiti ajutor financiar de la o ruda mai in vârsta care incearca sa-si impuna propriile idei in legatura cu schimbarile pe care vi le doriti in casa. Fiti diplomat.


Scorpion


In prima parte a zilei, aveti spirit de initiativa si incredere in fortele proprii. Exista mari sanse de reusita pe plan social si intelectual.


Sagetator


Aveti reusite pe plan profesional, ca urmare a eforturilor sustinute din ultima vreme. Aveti grija insa pentru ca in aceasta perioada sunteti predispus la accidente.


Capricorn


In cursul diminetii, primiti o veste pe care o asteptati de mult timp in legatura cu plecarea intr-o calatorie in interes personal. Partenerul de viata nu este de acord cu perioada in care veti face deplasarea si este posibil sa amânati calatoria sau chiar sa renutati la ea definitiv.


Varsator


Dispuneti de un farmec personal deosebit, care va atrage admiratia persoanelor de sex opus. In prima parte a zilei, aveti succes intr-o activitate cu caracter comercial si faceti o investitie utila pentru camin.


Pesti


Este un moment favorabil pentru incheierea unor contracte de colaborare, asocierea in afaceri si investitii financiare. De asemenea, puteti face planuri de viitor pe plan sentimental.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS