11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinImbracati-va personalitatea!

Imbracati-va personalitatea!

Stilul dumneavoastra este bine definit, va imbracati dupa cum va simtiti intr-o anumita zi sau va adaptati tinuta la toate intâlnirile pe care le aveti? Indiferent de personalitate si… gust, exista câteva reguli semnate www.idieta.ro pe care ar trebui sa le respectati atunci când va compuneti garderoba.


Sport. Va imbracati mereu cu tricouri largi, jeans si pantofi sport? Nu uitati ca sport-casual nu inseamna sa va imbracati cu haine care atârna urât pe corpul dumneavoastra. Hainele trebuie sa va urmeze linia corpului si sa va puna in valoare. Purtati peste tricou un hanorac, o vesta sau o geaca de jeans putin mai scurta care sa va complimenteze formele. Daca parul dumneavoastra nu vrea sa va asculte sub nici o forma, incercati sa-l domoliti cu o sapca feminina, accesorizata cu pietre semipretioase sau tinte metalice. Veti arata cool si va veti simti foarte bine.


Clasic-elegant. Hainele vorbesc despre dumneavoastra! Imbracati-va simplu, cu haine de foarte buna calitate, tesaturi fine si culori sobre. Costumul clasic din doua piese, cu fusta sau pantaloni, asortat cu o singura bijuterie, cea mai pretioasa dintre cele pe care le detineti, va vor pune in valoare. Tot in aceasta categorie intra si accesoriile din piele, clasice, ochelarii de soare stilati si ceasurile de foarte buna calitate. Regula de baza: mai putin inseamna mai mult!


Sexy. Aveti forme apetisante si va place sa purtati bluze si rochii mulate? Va incadrati perfect stilului sexy. Decolteul adânc, talia marcata, matasea, catifeaua si pielea va reprezinta. Preferati bijuteriile masive sau cele simbolice, cu diamante. Uitati, insa, pentru totdeauna, de ciorapii din plasa, fardurile stridente si unghiile lungi, false si rosii.


Romantic. Sunteti feminina si delicata, când intrati intr-o incapere oamenii va zâmbesc, iar iubitul dumneavoastra va cumpara flori si ciocolata in fiecare zi? Purtati rochii usoare, fluide din casmir, bluze cu accente de dantela si perle. Machiajul dumneavoastra este diafan si proaspat, in nuante de roz-piersica, iar balerinii sunt nelipsiti din garderoba dumneavoastra.


Free style. Artistic, inspirat, glamour, retro sau vintage: acesta este stilul liber. Purtati haine suprapuse, fusta peste jeans, cizme cu blana la rochii de matase si, mai ales, palarii. Important este ca tot ansamblul sa se potriveasca, si asta nu este tocmai simplu. Accesoriile sunt si ele foarte importante.


O geanta din in cu insigne si o esarfa boema pe cap va vor completa tinuta in mod fericit daca reusiti sa gasiti un element comun intre toate aceste obiecte vestimentare.


Indiferent de stilul abordat, hainele dumneavoastra trebuie sa fie comode, moderne si sa se potriveasca personalitatii dumneavoastra. Refuzati sa imbracati ceva doar pentru ca este la moda, dar nu va zâmbeste atunci când va priviti in oglinda.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS