12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinIdei de redecorare a caminului

Idei de redecorare a caminului

Prima regula: nu exista reguli! Pâna la urma, doar este casa dumneavoastra, nu? Aveti dreptul sa alegeti ce vreti, conteaza doar ce va place dumneavoastra. Site-ul www.stiletto.ro va ofera opt idei de redecorare a casei, indiferent de bugetul de care dispuneti pentru aceasta „aventura“.


• Intotdeauna trebuie sa gânditi ospitalier si practic


Mai intâi confortul si comoditatea, apoi trend-ul in decoratiuni. Amintiti-va ca locuinta care este doar frumos decorata isi pierde notiunea de „casa“. Intr-o casa trebuie, in primul rând, sa puteti trai, si nu doar sa va uitati la ea. In al doilea rând, asigurati-va ca este primitoare si va ureaza „bun venit!“ de fiecare data.


• Decorati-va intâi familia


Asigurati-va ca oferiti, mai intâi, un mediu placut familiei dumneavoastra. Sotul sau iubitul dumneavoastra nu ar trebui sa se simta inconfortabil datorita unor scaune mult prea mici. Copiii dumneavoastra nu ar trebui sa ocoleasca nici o camera, decorându-le in asa fel incât ei sa nu aiba acces decât la obiectele sigure. Tineti cont de parerea tuturor, atunci când va gânditi sa redecorati. Nu incercati sa va pacaliti singura, astfel ca daca sotul dumneavoastra urmareste programele de la televizor mult timp, nu va gânditi sa il ascundeti pe undeva prin casa, nu veti rezolva nimic.


• Cumparati tot ce va place, dar evitati ratele!


Nu trebuie sa faceti deloc risipa de bani pentru a va transforma casa si a da un „look“ fabulos refugiului dumneavoastra. Nu va grabiti sa cumparati ceva in rate, incercati mai degraba sa consultati toate magazinele si sa analizati ofertele de produse cu pret redus sau puteti incerca sa vizitati târgurile din orasul dumneavoastra.


• Nu trebuie sa va placa mereu ceea ce cumparati, daca se potriveste cu ceea ce iubiti


Ca o continuare a sfatului anterior, nu va pripiti atunci când cumparati ceva, si sa va gânditi foarte bine la ce alegeti. Daca ati gasit o masa care se potriveste de minune cu acel colt al camerei ramas gol, sau cu aranjamentul floral pe care tocmai l-ati cumparat, dar nu va incânta foarte mult stilul si are, totusi, un pret acceptabil, nu ezitati sa o cumparati. Celorlalti sigur le va placea si, oricum, o puteti schimba atunci când gasiti ceva care sa va multumeasca pe deplin. In plus, timpul le rezolva pe toate, este foarte posibil sa incepeti sa va indragostiti de ea fara chiar sa va dati seama.


• Rasfatati-va simturile


Când sunteti acasa, va simtiti iubita si protejata. Este un refugiu in care cei „raniti“ isi refac fortele. Locul in care libertatea primeaza. Caminul va incurajeaza sa va dezvoltati propria personalitate, sa iesiti din tiparele acelor „prajiturele“ taiate cu aceeasi forma. In acest loc numit „casa“, puteti plânge când sunteti trista si puteti râde in hohote, atunci când va simti victorioasa. Muzica linistita, arome aproape intoxicante, texturi si materiale somptuoase – toate acestea adauga unicitate spatiului dumneavoastra si va vor ajuta mereu sa va reincarcati bateriile.


• Dati viata fiecarei camere


Aceasta este cea mai potrivita modalitate de a „anima“ putin spiritul casei dumneavoastra. Flori naturale, plante verzi, cactusi cu forme haioase si plante incolacite pe covor, sunetul relaxant al unui pestisor auriu ce inoata intr-un acvariu… Toate acestea vor da viata caminului dumneavoastra, dar nu uitati sa aveti si grija de ele!


• Pregatiti o surpriza


Un element neasteptat poate schimba radical aspectul incaperilor. Puteti incerca un tablou de dimensiuni gigantice, un raft la o inaltime foarte joasa, o perna rosie intr-o camera alba sau un perete „impodobit“ in intregime cu poze de familie.


• Nu folositi toate elementele pe care le posedati


Daca o vaza adauga un efect deosebit sufrageriei dumneavoastra, asta nu inseamna ca 20 vor avea un efect sporit. Nu abuzati de obiectele de mobilier sau de accesorii. Pe cele care nu si-au mai gasit locul dupa redecorare, puneti-le intr-un loc ferit, veti vedea ce placut va fi sa le redescoperiti dupa un timp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS