14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec


Luni, actiunile dumneavoastra sunt clare, hotarâte si energice indiferent ce faceti. Incepeti saptamâna bine. Marti si miercuri aveti ceva mai putin noroc, dar joi si vineri vin ca rezultat al actiunilor de luni. Sâmbata si duminica, incepeti sa va gânditi care e rolul banilor in peisaj, ceea ce va face sa meditati la cariera si viitorul dumneavoastra.


Taur


Luni, nimeriti in mijlocul unei competitii. Dar cât e de prieteneasca? Ciudatenia imaginii caracterizeaza intreaga zi. Marti si miercuri va atrag atentia spre comunicare si compasiune, bazele oricarei prietenii. Prietenii dumneavoastra sunt din aceia in care va puteti increde. Joi si vineri sunt in parte nebunie, in parte lejere. Nu va regasiti ritmul pâna in week-end.


Gemeni


Cunoasteti importanta scepticismului, ceea ce, istet cum sunteti, va face sa nu luati prea de sigure lucrurile, indiferent cât de bine le cunoasteti. Un exemplu perfect in acest sens apare luni, când va schimbati complet parerea cu privire la câteva aspecte despre care aveati idei precise. Marti si miercuri, va intrebati câte asemenea lucruri mai exista, pe care credeti ca le cunoasteti si de fapt va inselati. Situatie de altfel neplacuta, dar in privinta careia nu puteti face mare lucru. Credeti in dumneavoastra si, mai ales joi si vineri, in ceilalti. Oamenii din jurul dumneavoastra sunt valorosi. In week-end, concentrati-va asupra lor.


Rac


Luni, fiecare e pe alta lungime de unda si ar fi bine sa va axati pe discutiile intelectuale decât, sa zicem, pe cele personale. Marti si miercuri, nu prea stiti sa ascultati, cu imaginatia dumneavoastra bogata care o ia razna si va impiedica sa va concentrati. Nici nu puteti sa va amintiti sarcini simple. Joi si vineri, totul merge repede, chiar prea repede, mai mult decât v-ar placea. Apasati frâna oricând aveti ocazia. In week-end, daca se planifica vreo petrecere, n-o ratati!


Leu


Fiti mai putin insistent luni. In circumstantele actuale, capacitatea de adaptare e mai importanta decât loialitatea. Daca o lasati mai usor, veti putea face fata tuturor schimbarilor cu optimism si agilitate. Marti si miercuri, dati atentie subiectelor despre care stiti cel mai putin, pentru a va edifica. Joi si vineri reprezinta o avalansa de informatie. E uimitor cum vi se furnizeaza informatii de care aveti nevoie, aproape ca pe tava. Sâmbata si duminica, nu va gânditi decât la munca.


Fecioara


Poate ca exista metode de a termina mai repede o treaba sau alta. Vreti ca dumneavoastra sa fiti exceptia de la regula luni, sau cel putin sa demonstrati ca exista mai multe metode de a face un lucru. Marti si miercuri, invatati pe altii prin puterea exemplului si mai putin prin a va impune ca sef si a-i face pe toti sa se simta ciudat. Joi si vineri sunt zile tensionate – beligerante e cel mai bun cuvânt, dar week-end-ul va ofera numai bucurii: picnicuri, muzica buna, un foc in semineu, fotolii confortabile in care sa cititi si asa mai departe.


Balanta


Dragostea nu este o problema serioasa luni: este o scuza pentru joaca, ceva de care sa râdeti, o sursa de emotii. Luni este ideala si pentru contactul cu prietenii, dar marti si miercuri schimba toate astea. Prea multe de facut, lipsa de timp: haos in dispozitia dumneavoastra! Joi si vineri va puteti controla mai bine programul si, in acelasi timp, persoana care va taie respiratia are, la rândul ei, un program destul de lejer. In week-end, impartasiti-va unul altuia afectiunea.


Scorpion


Luni, ceva total neasteptat rastoarna totul in planul caminului: debandada totala. Se intâmpla ceva ciudat. Marti, vreti sa o luati mai usor, dar nu se poate spune ca sunteti lenes, odata ce creierul dumneavoastra lucreaza febril. In aer pluteste dragostea. Miercuri seamana cu o poveste, dar caracterul practic al zilelor de joi si vineri va scot din starea aceasta de vis. Sfârsitul saptamânii e un moment bun pentru a incepe ceva, ca si pentru a va indragosti.


Sagetator


Luni va lipseste orice fel de inhibitie. Va e natural sa faceti ceva precum sa conversati pe orice tema cu un strain, sau sa spuneti cuiva ideile dumneavoastra, chiar daca nu sunt complet clare. Se dovedeste o calitate utila, dar marti si miercuri ar fi bine sa fiti atent: sunteti visator, va razgânditi usor, pierdeti lucruri… Joi si vineri, daca pierdeti lucruri nu vi se pare o problema prea mare: viata e un joc, iar a va pierde mobilul de exemplu este doar un alt obstacol amuzant. Sâmbata si duminica, totul ar trebui sa fie la locul stiut; daca nu sunt, puneti-le dumneavoastra.


Capricorn


E dificil sa faceti planuri pe termen lung când cele pe termen scurt va pun atâtea probleme, dar tineti capul sus. Invatati din greseli, observati cum va aduceti dumneavoastra contributia la bunul mers al lucrurilor, dar pe cât posibil ramâneti pe ruta dumneavoastra. Marti si miercuri, sunteti mai elocvent in scris – daca cineva vrea sa ii explicati ceva la telefon, gasiti o metoda sa-i trimiteti un e-mail. Joi si vineri va faceti griji in privinta unor lucruri pentru care nu ar trebui sa fiti preocupat, asa ca incetati! In week-end, aveti o multime de optiuni pentru relaxare.


Varsator


Sunteti atât de bucuros incât molipsiti pe toata lumea, inspirându-i in acelasi timp. Ceea ce va motiveaza luni este sentimentul ca aveti impact asupra vietilor altora. Marti si miercuri, riscati sa fiti indus in eroare, asa ca ascultati-va instinctul si nu faceti nimic nesigur (mai ales daca implica bani). Joi si vineri, conceptele de libertate si altruism sunt in centrul atentiei. In week-end, descoperiti ca stiti mai multe decât credeati despre cineva sau ceva.


Pesti


Multe proiecte de voluntariat, mult timp… Luni nu prea va e usor sa va concentrati si nici sa fiti deschis schimbarii. Amândoua sunt necesare. Marti si miercuri, va mai inmuiati la ideea de factori noi, variabile noi, fete noi – schimbarea nu mai pare asa de rea. E o ocazie de a va redescoperi! Joi si vineri va dati seama ca distanta dintre oameni, chiar si dintre oameni care au impresia ca se cunosc unul pe altul, e derutant de mare. In week-end, renuntati fara regrete la planurile sociale si faceti ce vreti dumneavoastra, stând in casa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS