12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBlestemul premiului Oscar

Blestemul premiului Oscar

In ultimul timp, o veche superstitie conform careia câstigatorii premiului Oscar nu prea au noroc in dragoste pare a fi din ce in ce mai des confirmata, indiferent daca este vorba de cuplurile aflate la inceput de drum sau de cele care au ani buni de casnicie in spate.


Cu doar câteva zile in urma, purtatorii de cuvânt ai unuia dintre cele mai longevive cupluri din show-bizz, cel format din câstigatoarea premiului Oscar, Reese Witherspoon, si actorul Ryan Phillippe, au anuntat ca acestia au decis sa divorteze. Vestea a fost o surpriza pentru toata lumea, mai ales ca mariajul lui Reese Witherspoon cu Ryan Phillippe parea unul dintre cele mai solide din industria cinematografica. Cei doi au impreuna doi copii, o fetita, Eva, de sapte ani, si un baietel, Deacon, de trei ani. „Suntem tristi sa va anuntam ca Reese si Ryan au decis sa divorteze“, au anuntat reprezentantii celor doi. Actorii au cerut putina intimitate, pentru a depasi acest moment dificil. „Acum doresc sa aiba grija de copii si va cer sa le respectati intimitatea. Vor ramâne prieteni si vor avea in continuare grija impreuna de copii“, au precizat ei.


Witherspoon, de 30 de ani, si Phillippe, de 32 de ani, s-au cunoscut la petrecerea organizata in cinstea lui Reese cu ocazia implinirii vârstei de 21 de ani, cu putin timp inainte de a lucra impreuna in pelicula „Cruel Intentions“. Ei s-au casatorit in iulie 1999 si de atunci au format unul dintre cele mai invidiate cupluri de la Hollywood. Despre surprinzatoarea decizie a celor doi nu au fost oferite prea multe amanunte, insa cert este ca site-ul TMZ.com a anuntat ca Witherspoon a luat deja legatura cu avocatul care s-a ocupat de divortul lui Jennifer Aniston, Roseanne Barr si Lisa Marie Presley. In plus, TMZ a citat o sursa care doreste sa isi pastreze anonimatul, care sustine ca aceasta decizie nu a fost luata in urma unui singur incident, ci ca are la baza mai multe probleme existente intre cei doi soti.


Dupa Oscar, la divort


Cazul lui Witherspoon nu este insa singular. Vedeta este doar ultima dintr-o lunga serie de câstigatoare ale premiului Oscar, care are parte de probleme matrimoniale. In ultimii zece ani, cel putin patru dintre cele noua câstigatoare ale premiului Oscar s-au despartit de sot sau logodnic, caruia i-au multumit in timpul discursului rostit la ridicarea statuetei. De exemplu, in ianuarie, dubla câstigatoare a mult râvnitei statuete, Hilary Swank, a decis si ea sa divorteze de actorul Chad Lowe, dupa opt ani de casnicie. Cei doi s-au casatorit in 1997, in urma unei idile furtunoase, care a inceput pe platourile de filmare ale peliculei „Quiet Days in Hollywood“. Hillary, care este câstigatoarea a doua premii Oscar pentru rolurile din „Boys Don’t Cry“ si „Million Dollar Baby“, se pare ca este pe cale sa isi refaca viata alaturi alaturi de impresarul John Campisi, pe care l-a cunoscut la gala premiilor Oscar din acest an. Cei doi au petrecut o vacanta romantica in Italia. Pâna acum, amorezii au negat relatia, afirmând ca sunt doar buni prieteni, insa apropiatii actritei au confirmat ca John a fost umarul pe care Hilary a plâns dupa despartirea de sotul ei. Alt caz celebru este cel al Julie Roberts, care la scurt timp dupa ceremonia decernarii Premiilor Oscar din 2001, când vedeta a câstigat premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal pentru interpretarea sa din filmul „Erin Brokovich“, in regia lui Steven Soderberg, „i-a dat papucii“ logodnicului sau, Benjamin Bratt, dupa o relatie de trei ani. Singurele „supravietuitoare“ ale acestui blestem sunt Charlize Theron, Nicole Kidman, care in momentul ceremoniei nu erau implicate in nici o relatie, si Frances McDormand.


Halle Berry – sedusa si abandonata


Una dintre cele mai ghinioniste vedete de la Hollywood este frumoasa actrita Halle Berry, despre care este bine stiut faptul ca nu prea are mâna buna la barbati. In 2003, vedeta a pus capat casniciei sale cu Eric Benet, satula fiind de faptul ca acesta o insela constant cu mai multe femei din show-bizz. Cu toate acestea insa, vedeta inca mai suporta consecintele acestei relatii dezastruoase, ea fiind nevoita sa-i plateasca acestuia o suma exorbitanta in urma divortului. Din câte se pare, Benet a atacat contractul prenuptial cu ajutorul fetitei lui, India, pe care Halle a crescut-o si iubit-o ca si cum ar fi fost a ei. Si ca si cum nu era suficient, acesta declara ori de câte ori are ocazia ca diva este „o mincinoasa fara inima, care l-a scârbit pe veci“. Din câte se pare, Benet a fost foarte deranjat de faptul ca intr-un interviu acordat revistei In Touch, intrebata de ce refuza sa-i plateasca pensie fostului sot, Eric Benet, Halle a spus: „Pai, cum as putea sa accept sa platesc bani unuia care m-a inselat de cel putin 27 de ori intr-o casnicie atât de scurta?“. Replica lui Benet nu s-a lasat asteptata si, intr-un interviu acordat revistei PageSex, a declarat: „Daca a spus asa ceva, e o mincinoasa fara inima. In loc sa faca pe victima, mai bine si-ar analiza greselile pe care le-a facut in aceasta casnicie. De pilda cu India, fetita mea. Toata lumea stia ca am un copil din alta casatorie, inclusiv Halle. Din prima clipa mi-a spus ca o iubeste foarte mult, insa n-a vrut s-o vada niciodata. Dar mereu spunea ca o iubeste la nebunie. Daca ar avea inima, si-ar da seama ca astfel de minciuni sunt foarte dureroase pentru un parinte“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS